29/8 i repris

Hur började den här dagen då? Jo tidigt. 06:30 gick jag upp och slöläste NA och sög på lite kaffe till strax efter kl. 7. Sen stod jag i vägsjälet om jag skulle lägga mig igen eller om jag skulle göra något praktiskt. Jag valde de senare och började tömma akvariet, rengjorde de, lät Östegren gå omkring i vardagsrummet medans jag gnuggade bort alger från hennes möbler.

Dagens långa mtb-tur blev längre än beräknat. Lämnade lägenheten kl 09:40 i förmiddags och kom hem 15:45. Då var det iofs lite fika i Ånnaboda och lite mekande oxå i det men ändå. Mina ben är faktiskt lite trötta oavsett vad
Martin Pratkvarnen Johansson har åkt och skrikit hela dagen, "du tar ju inte ens i". Med risk för att stöta mig med "hela cykelsverige" så har jag inte pressat på så hårt under dagen men det var ju heller inte syftet.

Obalans & fotnedsättning! Det är happyride de :-) Ser nån var det är fotat?
Lisa är en duktig och glad cyklist vilket ovan nämde Martin noterade och körde oldest trick in the book idag. Ingen ska kalla mig snuskgubbe mer då han hade med sig en godispåse som han lockade det lilla flickebarnet med idag. Usch!
Någon kilometer innan fotot ovan togs så hände det som hände på Finnmarksturen. Kedjan satte sig innanför kassetten men denna gång ganska hårt så jag fick ta loss bakhjulet. Bad Martin hålla min hoj men det ville/orka han inte så den hamnade visst i ett träd.


Nu för tiden så letar jag inte så mkt nya stigar som ja gjord eför några år sedan. Man kör de man kan så därför var det extra kul att bli visad ett mycket bättre alternativ i en korsning där jag aldrig brytt mig om att prova det högra alternativet. Efter skrikarboda när man kör på de smala stigarna ned mot Stora ryggsjön så har jag alltid kört till vänster om den men Johan F ville visa de högra alternativet som var mkt bättre. Då kom man fram på vägen som går ned mot Hyttebacken, strax norr om Bocksboda. Tackar!

Det blev bara jag, Lisa och Martin som fikade efteråt i Ånnaboda och idag var servicen tillbaks på den normala nivån. Dyrt och långsamt vilket är en bonus då man är tre sockerlåga cyklister. Skönt så man kände igen sig.
 Missade allt regn idag men pessimist som jag är tror jag det var en engångs grej.
Nu när banvallen är asfalterad ser den ännu tråkigare ut, fast det beror på ur vilken synvinkel man ser den...

Nu har jag precis hunnit blogga och skall snart iväg på en kräftskiva men utan kräftor för min del. Borde nog bli väldigt städat oxå då jag skall springa orientering imorgon.

hej hej


Kommentarer
Postat av: Lisa

pinsamt att jag alltid är lika enkel och så fort tillfälle ges låter mig lockas ut i skogen av män med godis alltså, måste nog ta tag i den grejen....



tack för idag annars! jag, som inte vill stöta mig med hela cykelsverige (enda anledningen såklart), säger att det var jävlart jobbigt där ett tag. tur att det var så trevligt sällskap!

2009-09-05 @ 17:44:14
Postat av: Hela cykelsverige

Ni kan dra åt h----e allihop, vi lägger ner det här med cykel nu och börjar med gång istället. Vi ses aldrig mer o du Ola har ingen att tävla emot längre så du kan åka o hålla igen bäst f-n du vill.

Go kväll.

2009-09-05 @ 18:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback