Semesterdag och sovmorgon

Jag har inte gått upp senare än kl. 05:10 på 12 dagar. Ändå har jag tränat, jobbat, fixat inför cykelcrossen som nu senaste dagarna har ökat.
Så idag tog jag sovmorgon då jag har en semesterdag. Sov ut till kl. 06:30.

Först måste jag säga att jag följde
Henrik Öijer på hans imponerande/idiotiska resa igår när han klämde ett marathon efter att ha löptränat i 2 veckor. Han fixade det på tiden 4h 10 min vilket är bra tycker jag men roligast var nog det här som framgick i hans texter hur man liksom blir lite likgilltig på slutet och skiter i det mesta. Man vill bara komma imål. Henrik verkade inte ha planerat detta infall heller. Nä han bestämde sig dagen innan och drack tydligen inget under loppet heller. Osmart sa Bull.

Gårdagens träning
Hade ju hoppats på ett jättestartfält i Hästhagen men jag tror att det var för nära tävlingshelgen för att några skulle vilja dyka upp där. Nu stod vi endast 4 st där och jag samlade på maximalt med mjölksyra under ett maxvarv. Den syran satt kvar rätt länge och vid målgången hade jag det där goa slemmet hängades ner till ramen.

Nu skall jag äta frukost och sen hämta speakervagnen.
Hej hå.
Skulle jag inte hinna uppdatera här så hoppas jag vi ses på söndag i Kumla.

Kommentarer
Postat av: Malin

6.30 är verkligen sovmorgon =)

Hittar inte din mailadress. Maila mig istället:
[email protected]

2009-10-16 @ 07:42:48
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Annika

Nej, du såg fel. Det är HALLON från euroshopper och de är verkligen de bästa. Så otroligt stora och fina och välformade :) ...och det händer även att jag köper den kycklingen ibland och har inte något att klaga på där heller :) Eller finns det någon anledning varför man inte ska köpa den?

2009-10-16 @ 10:36:25
URL: http://tremil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback