Jävla byxor. Korta som långa

Jo det jag egentligen ville skriva om igår var detta..

I sin utbildning gjorde de laktattest på saras lektion igår. testcykel o allt. Läraren ville ha en otränad testperson och det fick hon. denna tjej hade lika gärna kunna betäcknat sig om normaltränad om hon fått säga det själv. Bakgrunden är lite otydlig för mig då jag aldrig träffat tjejen men ungefär så här är det. Hon var normalviktig, rider in unghästar så hon befinner sig alltså i stall ibland vilket brukar vara hyffsat aktivt om du frågar dem. Vad jag vet så rökte hon inte. Resultatet undrar ni? Jo...
Hennes tröskeleffekt låg på 75 watt. Då vid pulsen 120. Hon "bottade" på 100watt med pulsen 160. Hennes syreupptag var otroligt låga 25 ml/kg kroppsvikt.
OrmMicke har mer utbildning i ämnet träning än vad jag någonsin kommer att få. Hans spontana reaktion var: "Det motsvarar en fullt frisk 80 åring". Vet inte om det stämmer men jag säger inte emot.

Idag är det fullständig vila. Skall (äntligen ta tag i skiftet av drivlina till pendlarhojen/vinterhojen. Det blev ju liksom inte av igår..

Har flyttat bort mina fuljeans som jag åker tillofrån jobbet i. Ett par standinbyxor som jag hittade hade inga resår kvar så när jag igår, stressad som vanligt skulle handla på Coop höll jag på och tappa dem hela tiden när jag stod där i självbetjäningskassan. Dom jävlarna slängde jag med våld i hallen när jag kom hem. De var tyvärr så starka i sömmarna att de inte gick att riva sönder.
Tog ett par slitna gamla jeans till jobbet idag istället. Halkade till lite utanför cykelförrådet kl. 05:57 imorse och ritsch. Stort hål i skrevet. De slängdes idag.
Nummer tre: ormen retade mig friskt för det mesta men störst hånskratt gav han för mina "gubbkalsonger". Håller som bäst på att skriver en faktura för mat & uppehälle nu...

hej

Kommentarer
Postat av: Per

Oj syreupptag på hissnande 25 ml/kg. Då behöver jag inte känna mig helt kass i alla fall med mina låga 67 i högform...;o)

Postat av: angelica edvardsson

Hej, har ni hittat en mörklila/röd lovikavante kvarglömd efter kumla krossen?

2009-10-28 @ 08:06:54
URL: http://angelica.hevox.net
Postat av: Sara

Ja, testet var en upplevelse. Och kom på en till grejj; hon "dog" på ett laktatvärde på 4,6! Och sen har man själv cyklat runt men koncentrationer långt över det tredubbla.... Dagens ungdom ;)

2009-10-28 @ 17:25:06
URL: http://saraskrypin.blogg.se/
Postat av: Mamma Milla

GUBBKALSONGERNA VILL SES PÅ BILD !

2009-10-28 @ 17:35:00
URL: http://lillamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback