Höstmys

Satt och funderade på dagens rubrik men upptäckte då att alla gamla rubriker sparats så jag återanvänder en gammal. Vet inte vad jag skrev då men det är ju skitsamma.

Dagens startade så där på jobbet. Skulle tanka Lundbergarna innan jag åkte från firman men precis när jag skulle ta bort tanklocket så tappade jag ner det i motorn. Innanför kåporna, nånstans ner bland hydralslangar och kablar. Jag letade med ficklampa ovanifrån, underifrån, från sidan men ICKE. Fick till slut gå till firmans lilla hustomte (mekanikern) och tillsammans med två ficklampor och en magnet i form av en jättelång skruvmejsel fick vi tillslut upp det. Sånt litet misstag blev så krångligt.

Annars har det flytit på bra på Lakevägen där vi jobbar med plattläggning som förmodligen blir klart imorgon. Sen skall det asfaltsjusteras för gubbar från NCC.
Appropå anläggning. Jag stod som ett fån och kollade på när de lade marktegel på våghustorget för några timmar sedan. Jag var lite nyfiken och imponerad hur de fixar så stora ytor. hade det inte varit så mkt folk på stan hade jag nog filmat eller fotat dom men där går nördgränsen.

Vi har skrivit kontrakt, Sara o jag, på vår nya lya oxå. Där blir du nog inbjuden på inflyttningsfest i vinter nångång. Oavsett om du bor i Falun, Norrköping eller Pålsboda.

Svängde förbi cykelhandlarn och spenderade en tusenlapp. Oj det var enkelt. Ny drivlina till vinterhojen plus växelvajer.

Blev sugen på att åka till hästhagen och kolla o heja på dom som tränar cx där idag men då jag vaknade med en lite svullen hals idag så blir det bäst att fixa med vinterhojen istället för att vara utomhus och bli kall.

För nån vecka sen visade jag en häftig film med en smidig kille vid namn Damian Walters. Han är stuntman, tränare och gymnast. Här är ett tävlingshopp, eller möjligen ett uppvisningshopp av honom.

bara HEM o TRÄNA! Hoppas man slipper bli sjuk nu så man kan regera på antingen löpning, testcykel eller gym imorgon :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback