Happy cross & träningsvärk

Ja ju fler man sprider det till, desto fler blir nyfikna på den hemliga specialträning som pågår i hästhagen ibland. Nästa chans att smygträna fram en grym höstform är på söndag. Tar mig friheten att säga kl. 17. Hoppas vi blir några stycken som kan hjälpas åt att hålla fast Martintrampar för han skall inte tokstarta igång efter sin förkylning (eller e det piggyflue?) med att maxa cykelcross.
Bana ser ni nedan. den har jag snott ;-)



var ju på gymet igår... Det känns idag. Spänner jag biceps mer än 5 sekunder så vill den krampa. När jag satt i firmabilen och åt matlådan var jag ju tvungen att luta mig framåt för att inte spilla maten. Det var en plåga varje gång för magmusklerna gör ont. När vi drog av en yta med dragbrädan så var det skitjobbigt för magen. Att sträcka sig efter något tyngre än 500 gram var ovanligt tungt. Ahhh det är skönt att träna.

Dagens öhh...träning
Bilden är klick-bar
Jodå så att man var ju stig-guide idag åt ett litet happy-gäng. Visade först lite stigar runt markaskogen, åkte till crossbanan bakom Norra Bro, över till atle grustag och sen grusväg till Cafè skogsgläntan vid Glommanvägen. Därefter gick det via stigarna ner till Lugnets idrottsplats.
Frågan om organiserad vuxenträning dök upp igen. Om man samlade alla som frågat om just det så skulle det bli en bra grupp. Kanske ska ge det en chans till till våren. Klubben har en del ungdomar i åldrarna 14-17 som behöver lite mera träning och utslussning mot tävlingsbanorna. Kanske skall man slå ihop dessa med vuxna och köra en gång i veckan. Behöver väl inte bestämmas nu eftersom det är först till våren detta blir aktuellt iaf.

Alla har vi en kropp. Det är upp till var och en vad man vill göra med den. En del gör ingenting och blir slöa och otränade. En del väljer rena tekniska bitar medan en del väljer endast sin fysik. Slår man ihop dessa bitar. Att man väljer att göra tekniska bitar med sin kropp. Lär sig hantera och utveckla sina fysiska kunskaper så kanske man kan pyssla med parcour. Något som ser så avslappnat och riktigt coolt ut. Fick detta tips från min forna kollega Martin. Stort tack det är en av de fräckaste videorna jag sett på länge
hej hå

Kommentarer
Postat av: Anonym

SHIT!

Postat av: martintrampar

Ja jag e ett svin som fått influensan, allt går i snorets tecken.

En salt bismak förföljer mig vart jag sitter, vart jag står, vart jag cyklar, vart jag går.

2009-10-02 @ 07:16:38
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Johan Fintling

Jo, vi bestämmer det nu! Vuxenträning till våren! Ola göra happykroppar till elitmaskiner. Kanon. Jag börjar skissa på affischerna. Våren börjar 1 mars.

Jag skickar över en faktura på kartbilden!

Postat av: Bombarn/Larm

Cool kille de där! Om du fortsätter med ditt gymande kanske du jaf tävla lite mot denna kille snart http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ

2009-10-02 @ 15:04:25
URL: http://mathiasbergkvist.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback