Förberedelser för en massa saker

Oj vad vi firar Sara o jag. Vi missade den oviktiga årsdagen för vårt förhållande men kanelbullensdag får ju inte gå omärkt förbi. Hon valde dock en kardemummabulle istället. Får man göra så?

Vi gick tipspromenad i stadsparken i förmiddags med en vän till S. Vi hade 11 av 12 rätt så den frågan vi hade fel på går ut till er:
 Italienska postverket vill förnya sig och bli mordernare. Vilket förslag skall bli verkligehet inom postverket?
1: Man skall inte få jobba där längre än 15 år
x: Jobben skall få gå i arv
2: Man skall få vara max 30 år för att få jobba där.

Vad tror ni var rätt?
Spelade även in en film efter vår tipspromenad:

/>
Efter det så har vi rensat och stuvat om i källarförrådet inför vår flytt som blir av veckan efter cykelcrosstävlingen. Alltid när man städar sitt förråd så hittar man saker som kan slängas. Tänkte snart lägga ut tre saker på blocket men ni kära läsare kan få chansen före alla blocketläsare.
En tankväska till mc. Sitter med magneter, har kartficka, regnskydd. Jag hade den för många år sedan på min Honda Dominator. Lägg ett bud.
Micro, 600 watt. Den vrålsnygga mattan under kan följa med. Den har jag inte använt då det är ett av de vackraste priser jag vunnit denna säsong. Lägg ett bud.

Igår när jag och Martin kom cyklandes till kumla för att reka lite på cx-banan så såg jag ett sladdspår i en av kurvorna. "kolla! sladdspår" skrek jag. 50 meter senare ser jag tydliga, färska spår i gräset exakt där banan går igenom de finaste delarna av Djupadalsparken. " Antingen är det 5 stycken här och kör eller så nöter nån flera varv idag" sa jag till Martin då det var flera spår i gräset. Inte långt efter det så ser vi en bekant cykelprofil som trotsat vädret och tagit sig dit ensam och nötte varv efter varv. Han kommer att bli farlig i veteranklassen i höst.

Nu skall jag serva min mtb inför eftermiddagens cykelcrossträning i hästhagen. Kl 17 idag och 17:30 på tisdag men då kommer inte jag för då skall det skrivas av kontrakt, på kontrakt samt gå på ett möte om nästa helgs orienteringstävling.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Gud vilken bra filmad guidning av Örebro. Nu känner jag mig som en hel infödd!

2009-10-04 @ 15:28:42
Postat av: Martin C

En femtiolapp för micron?

2009-10-04 @ 23:46:14
Postat av: Dräparn

Hmm, det byggs upp mystik inför tävlingspremiären. Smart PR-trick....

Det enda man med säkerhet kan veta är att man ingenting vet (plus att man kommer att vara dödsstum två min efter start).



Gissning: Magnus.

2009-10-05 @ 09:00:11
Postat av: ola

Martin c : Va!!! smålänning :-) Om du är flytthjälp så blir den din för 52:50kr.

Dräparn: det var inte Magnus...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback