Flyttflykt


Tror att bara de inbitna cyklisterna reagerar på flyttkartongen. Istället för bananlåda tänker jag en klungspurt som vinns av en gulklädd cyklist.

Igår var ännu en lång jobbig dag. Känns som jag bara haft sånna de senaste 2 veckorna. Tog igen det idag genom att verkligen sova till kl. 9 imorse. Fast med tillbakaflytt av klockan så var den ju bara 8 egentligen.
Vi flyttade verkligen allting igår. Bohag, cyklar (5 st, en lämnade jag in till handlaren i fredags) och källarförråd. Tack för all flytthjälp. Tror dock att de som flyttade härifrån skulle behövt den bättre. Eller snarare bättre planering för när vi var klara så var de inte ute med alla sakerna.

Efter flytten så lös lugnet med sin frånvaro för vi var bjudna på den årliga kräftskivan hos Saras farmor. Där blir det alltid mycket god mat och definitivt mkt gott till kaffet. Både söta saker och starka saker. Enda tråkiga var (som vanligt) att det är kommentarer om att jag inte äter kräfter. Det var ingen nyhet igår för de visste om det och jag har inga problem med det. Äter mig mätt på 3 sorters pajer, bröd, sallad mm. men endå måste det kommenteras. Ska fan börja säga att jag är allergisk mot skaldjur istället, för att slippa höra " ska du inte prova?" eller " Va..äter du inte kräftor?" Nu har jag varit med om mer påfrestande tillställningar där jag lackat ur och ger mer o mer påfrestande kommentarer tillbaka (ni som känner mig vet..) men igår tog jag bara en kort promenad.

Tyska trevliga pojkar som vet hur man provocerar. Köpte den i fredags och den har fungerat som riktigt bra städmusik.
appropå städning. Man hittar ju en del vid en flyttstäd. När vi tog isär byrån som jag haft ett antal år så hittade Sara ett par stringtrosor bakom en låda/under en låda. De var inte hennes och definitivt inte mina. Kul. Jätteroligt.

Bilder på nya lyan kommer...Eller spana in den själv i slutet av November. Stor mingelfest här då. Kommer det en buss Falun och en kombi från skåne vore det roligt som fan. En personbil åker iaf från Norrköping oxå men hur många det kommer att sitta i den vet ja inte än.
Idag ska jag få träna :-) Få och få... Jag känner att nu kan jag prioritera det. Ska hjälpa S att komma igång med joggingen. Ska bromsa henne så jag tänkte vi skulle gå raskt i fem min. sen jogga lugnt i 3 min. Sen hålla på så en ca 3-4 km för det räcker gott som första pass. Sen ska jag skarva på och blåsa ur lungorna med lite intervaller.
Mer bloggning och tätare bloggning lovas framöver.

Nu e man på banan igen känns det som.

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

ja jag kommer då till festen. Får se hur många jag får med mig. Men d ryktas om att Kanelerna är utomlands å skitar ned sig då

Postat av: martintrampar

Klart vi ska kröka, men va fan äter du inte kräftor??!

2009-10-25 @ 21:27:49
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Thomas J

Du menar väl ändå en grönklädd cyklist?

2009-10-26 @ 10:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback