Den där cyklisten...

Ja det blir en kortis innan löppasset. Ska ut och köra 4or är det tänkt. Sen blir det en shoppingdag på IKEA imorgon, dvs vila, sen på lördag tänkte jag nog cykla och idag verkar det som om jag och jobbarkompismats ska upprepa fjolårets skitjobbiga pass vid klockhammar. Nämligen 3or med stavar ända upp till Tomasboda. Stavarna gör verkligen skillnad i puls och flås. Får se om sara och Lisa gör oss sällskap. Något måste man ju lyssna på under bilresan :-)

Ni kan ju kolla på gårdagens bild före ni kollar in följande bilder:
Här har jag (o singelrobin) börjat reparera efter Martintrampar. Men senare dök han upp körandes i sin skylift och parkerade in oss. Får han köra en sån verkligen?


Jo vi var ju på konsert igår. Deathstars. det var tredje gången jag lyssnade på livemusik där men shit vad överraskad jag blev över gårdagens ljud. Det var riktigt bra och sång & musik hördes klart. Deras basist både såg ut som och lät som en sån där orch i sagan om ringen. Men häftigt var det. Det var helt klart besväret att vara lite extra trött på jobbet idag. Dessutom unnade jag mig en T-shirt. Svart naturligtvis.

Tina vill se på bilder från nya lyan. Mammamilla vill se bilder på gubbkalsonger... Vi får väl se :-)

Nu ligger kinalampan på laddning :-)

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Sara

Bilder på nya lyan kommer. Bilder på kallingar kommer inte.

Postat av: Johan Fintling

Ladda inte DX-lampan helt utan uppsikt! Första rapporten om brunnen laddare har dykt upp, se länken!

Postat av: martintrampar

Skall laddas utomhus, ex på en balkong eller liknande men under tak. Lägg nåt över, ett plastlock eller nåt. Gäller även Silva har jag hört.

2009-10-30 @ 21:50:24
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback