2 sikten nu. Flytt & Kumlacrossen 2010

Dåså. Avklarat!

Inga bilder men det hittar du nog imorgon på www.cxcupen.se
En film finns
här från kumlanytt.se

Så mkt förberedelser och sen 2 timmar efter den sista målgången är området städat, rensat och tomt. Jag han inte riktigt komma ur denna cx-fas så nu ikväll fick jag ha lite telefonterapi med Martintrampar.blogg.se


Ett jättestort tack till alla funktionärer. Vi gjorde en bättre tävling än förra året.

Nämde ju det där med telefonsamtal igår... Igårkväll kom ännu ett." Hej jag heter ***** och jag kommer från ******* och jag har glömt min hjälm hemma" Jaha svarade jag och tänkte det är ju inga problem. " men jag har typ glömt skor oxå... Ja hela väskan faktiskt. Jag har cykel och verktygslåda med mig."
Killen hade åkt ca 30 mil med familjen för att köra Kumlacrossen. Jag är ju en snäll kille och ville självklart att han skulle få tävla. Han var nästan stöpt i samma lilla form som mig så allt han tävlade i idag var mina kläder. Skor och hjälm likaså. Han var oerhört tacksam och jag hoppas att nån annan ställt upp lika mkt för mig om jag glömt allt hemma.
Som tävlingsledare var det ju mkt att sy ihop denna dag och det tycker jag gjorde rätt bra. Ännu bättre var alla självgående funktionärer som jobbat skitbra idag. Märktes att vi hade mer rutin detta år Nr.2. Att deltagarantalet var lite för lågt och att publiken kunde varit fler oxå kan vi inte ha gjort så mycket mera åt.

En sak som jag var beredd att ta kritik för idag var musiken. Var det något som jag ville bestämma var musiken. Jag hade endast hårdrock skrålandes ut över djupadalsbadet idag men hörde inget klagande faktiskt.

Nu har jag ju lovat mitt lilla hjärta att fokusera på vår flytt nästa helg.(
men innan det... Klart vi kör en likadan tävling nästa år?)


Tack alla. Tävlande som funktionär.

Kommentarer
Postat av: GT

He he he.. det var en kul berättelse!! Skulle kunna vart jag men det var det inte, men min brorsa är så tankspridd att jag skulle inte blivit förvånad om ´han skulle gjort så. Jättetack för övrigt till en kanon tävling och arrangemang. Tur med vädret oxå!!! Jättekul att du heja på mig oxå :.)) ...och tur du inte var med!!! Vi ses i vinter på någon gemensam träningshelg om vi får till det :.)

Postat av: Lisa

Grattis osv till att det blev så lyckat! Bra jobbat!

2009-10-18 @ 22:22:51
Postat av: Oscar Ekstam

Kör ni tävling nästa år så kör jag. Kumla är den bästa deltävlingen i cupen, ok Göteborg är ganska grym den också. Men ni hamnar på delad förstaplats båda.

Hårdrock funkar jäkligt bra till CX. Och det är vetenskapligt bevisat idag.



Jag nominerade dig nu också till årets cykelhjälte vid cykelgalan för din insats för kille som glömt allt idag.

2009-10-18 @ 22:50:02
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: Benny Andersson

Hej Ola,

Efter er tävling ifjor trodde jag inte det kunde bli bättre, men jag hade fel !

Du (ni) lyckades förbättra allting ett snäpp. Imponerande ! Banan var ännu bättre i år. Helt suveränt att kunna stå i tävlingscentrum och se åkarna närma fyra gånger. Sånt ger rätt CX-atmosfär !

Värmen i omklädningsrum och duscharna var ytterligare en detalj som man uppskattar. Flera spolslangar är också sådana detaljer som vi åkare uppskattar (dvs vi som själva måste tvätta cyklarna :))

Du har helt klart satt ribban för andra arrangörer..

Tack för i år - vi är tillbaks nästa år.

Mvh

Benny &Carina

2009-10-19 @ 08:05:08
URL: http://www.bennycarina.se
Postat av: Sara

Kul med så mycket positivt! Jag tror att en anledning till att vi lyckats så bra är att vi som planerade tävlingen utformade den med "en tävlandes ögon". Varmvatten och varma omklädningsrum, kort kö i cykelduschen är såna faktorer som alla som tävlar värderar högt, särskilt i oktober månad ;)



Både du Gunnar, och resten av familjen Töjren är jättevälkomna att komma ner till Örebro någon gång i framtiden och cykla, tvätta cykel, äta mat, lyssna på musik eller göra annat som cyklister gör :)



Till Benny: Dina ord väger tungt för Ola, det vet jag :)

2009-10-19 @ 11:24:41
URL: http://saraskrypin.blogg.se/
Postat av: Darvell

Jag inrättar mig i ledet och gratulerar till ett grymt arrangemang. Banändringen var som sagt ett lyft till det bättre från en redan bra bana. Sandhindret gillar jag extra mycket. Vill ni göra det ännu grymmare så banda av ned mot dammen så det blir bara lössand att åka i. Då blir det svårare, roligare och mer spektakulärt. Kanske inte alla som vill ha det så men jag saknar lite utmaningar på de svenska banorna. Ni ligger iaf redan bra till vad gäller detta. Allt runt om kring var som vanligt klockrent.

2009-10-19 @ 18:18:15
URL: http://www.teamkalas.blogspot.com
Postat av: Stefan Johansson

Bara att hålla med alla om tävlingen.

Vilket bra tävlingsområde, närhet till allt!

Varma omkläningsrum var toppen.

Och en rolig utslagsgivande bana

Samt en oehört hjälpsam tävlingsledare!!

Vad mer kan man begära

2009-10-20 @ 20:44:05
Postat av: Annika

Gud vad kul med så mycket positiv feedback! Och så snäll du är Ola som lånar ut dina privata ägodelar :)

2009-10-20 @ 21:24:24
URL: http://tremil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback