vart ska detta sluta?

som jag misstänkte mår jag bättre idag men snorigheten finns där. Jag och S stack iaf till gymet på förmiddagen men ingen av oss körde direkt hårt.
Jag fixade pannkakor till lunch där jag imponerade med pannkaksvändningar i luften. :-)
Sen har i mest fixat inför kvällens fest. En hel del inställda besök tyvärr så den jättestora mingelfest jag hoppats på blir nog inte av men ca 25 pers blir det minst iaf.
Maten är fixad, bålen skall göras men så kan de anlända. 2 extra glada festprissar är martintrampar med sin gravida Anna som hade tråkigt på stan så de anländer ca 1,5 h innan övriga gäster.
Jag hoppas det blir asakul ikväll och att en bloggartjej törs komma trots att vi inte känner varandra. En gammal polare från Norrköping med sin nya flamma ska dyka upp. Hoppas på ett mindre gäng lokala cyklister, jobbarkompismats, trummisen i Deserted och sen en hel del löst folk..

Jag hade en idè att se ut så här ikväll men jag fega ur..


Blir mitt normalfula jag.

Hej o hå


Kommentarer
Postat av: Malin

Hoppas ni hade en jättekul fest!!! Hur mår du idag? ;) Jag bangade =( Lite trist. Hade faktiskt varit kul. Stod med lussebullarna och fixade med stjärnor o annat sent på eftermiddagen. Får erkänna att det var så skönt att gå hemma o mysa och var inte alls sugen på att ta cykeln ut i regnet. Min lata o bekväma sida segrade tyvärr igår.

Postat av: Henke HULKEN

Fan nu har jag fått din sjuka,,,ont i halsen och dylikt , måste ha smittat via sms !



Fan jag tycker du var riktigt stilig i den där tröjjan och den bruna nyansen !

Eller inte ....

2009-11-30 @ 17:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback