Tungt men gott

Ja vart ska man börja. Hela sommaren upprepar sig för mitt hjärta sara. Nu trodde jag verkligen att hon kommit igång med träningen på ett klokt sätt. Jag har varit med och bromsat henne ordentligt de senaste veckorna så ingen ska anklaga henne för att rusat igång heller. Nä hon har dock varit frustrerad över att inte få gasa på träningarna men vad händer? Jo hon har nu blivit sjuk igen! Hon är inte värd det. Hon vill verkligen kunna cykla på samma nivå, eller högre än 2008.
På saras blogg hittar du förresten bilder från vår nytapeserade lägenheten.
Klicka här.

Idag körde jag och Lisa i ljungstugan. Hon körde ett fystest i Falun i augusti och då var hennes passion för cykel alldeles nykläckt. Jag vet att man inte ska jämnföra två olika testcyklar och att det finns bra o dåliga dagar men ändå... Under det testet var hennes tröskelwatt 200 watt. En bra siffra för en tjej som inte cyklat särskilt länge. Idag testade hon 5 minuters på lågkadens på watten 200, 220, 240 och var aldrig över 160 i puls. Starkt!
Jag körde inte wattbaserat då jag trampade på en spinninghoj men tanken var det samma. Tungt motstånd och låg kadens. Gick väldigt bra och det känns bra på torsdagarna för det krockar liksom med orienterarnas träning så det finns alltid nån som har fixat kaffe när man är klar. Toppen.
När jag äntligen kom hem så kändes de 2,5 trapporna lite extra gott i benen. Var ett tag sedan den känslan fanns där. Gött!

Imorgon är det fredag :-) Tjoflöjt

Kommentarer
Postat av: Lisa

Nu var jag ju över i de två sista, så du smickrar mig lite oförtjänt där. Men jag håller med ändå; starkt! :D



& hälsa Sara att krya på sig!

2009-11-12 @ 22:07:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback