regn kräver intervaller

Ouf vad gårdagen försvann. Kände kl. 22:20 att det var tvunget med läggdax. Det tunga jobbet i kombination med träning, möte, lite vardagssaker hemma så blir man trött. Attans kan det vara ett ålderstecken?

Idag så fortsatte anläggningsjobbet men till stor del själv då kollegorna antingen hatar mig eller så kan det faktiskt vara så att rygg-klen fortfaramde e hemma och de andra är upptagna på andra uppdrag. Jag lät bli de skittunga stenarna iaf men har grävt en massa istället.
Efter jobbet har jag sprungit intervaller med jobbarkompismats. Vi värmde upp till GIH`s löparbanor. Eller värmde upp...Det regnade ju så man kände sig inte särskilt varm när vi kommit fram men ändå. 2 varv på banan tar ganska exakt 3 minuter i hög fart som sedan följdes av ett halvt varv promenad och ett halvt med jogging innan nästa högintensiva intervall startade. Vi körde 5 stycken. Jag var inställd på 6 (så klart) och mats på 4 så det blev en kompromiss.
Vi är ju jäkligt jämna så intervallerna kördes nästan axel mot axel. På den sista intervallen i sista kurvan hörde jag att hans andning blev annorlunda samt att han ökade tempot på de sista 100 metrarna. Tävlingsjävulen slog igång direkt. Jag vill aldrig förlora. De sista 50 m gick jäkligt fort men jag tog han men man undrar ju hur fort vi kanske borde ha sprungit i intervallerna? Det finns ju alltid lite extra. Har vi bara sprungit i ett "fort-flås-men-lagom-tufft"-tempo eller kunde vi ha krämat upp pulsen lite till? Nåja det lär vi inte få veta förrens nästa gång vi är där.


After Work med Ola & Mats.
Imorgon väntar klubbstugan och kantstenen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback