naket på årets cykelmässa

Jag har inga hämningar. Jag bloggar om vad jag vill. Så det så. Team KALAS... :-)

Årets cykelmässa i korta drag då jag när som helst ska agera eskortservice till Sara som är på konsert med SONIC SYNDICATE!!! Ja och så huvudbandet Takida men både jag o S gillar nog Sonic bättre.
 Mina damer & tjejer. Mr. magmuskel Darvell (som är singel). Han sa tydligt att denna bild inte var för nån blogg eller så... Missuppfattade det...
Den andra teamkamraten Nilsson visade oss alla naturligtvis mycket mera hud än vad vi ville se. Ja faktiskt all hud på hans kropp. Ingen i rummet bad om att få se nånting. Han är så givmild den där grabben.

Mera sjuka bilder kommer här.
 SRAM`s nya XX framväxel fick mig att reagera på två saker. Insexskruvar är nu utbytta mot torx. Förmodligen för det håller bättre men tyvärr finns ju inte torx på några multivertyg än. Sen har de en smart lösning på klamman. Fungerar som en slangklämma. Funkar säkert på en stor variation av ramtjocklekar.
 CUBE tycker jag gör snygga hojar. det var på en cube som jag noterade en frän lock-out till en FOX-gaffel. Det silvriga reglaget på mitten trycktes nedåt och för att släppa upp låsningen tryckte du handen/pekfingret mot den smala plattan som synes ca 5 cm därifrån. Kändes bra och naturligt i greppet.

Hinner inte blogga mer nu men förhoppnngsvis blir det mera imorgon bitti då S sover. Nu skall jag möta henne på stan för säker transport till sovrummet ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback