Fysiskt trött och kalsong Nr.2

Milla du kan inte den kalsongdjungel som råder. Det här är en gubbkalsong!

Sliten så resåret tittar fram. Helt osexiga. November-gråa.

Dagens & gårdagens träning
Ja igår joggades det. Inte för att vare sig huvut eller benen ville men man hade ju lovat. Vi körde i 1h 25 minuter så uppskattningsvis 15-16 km. Kändes faktiskt rätt bra. Vi lyckades ju hålla ned tempot för en gångs skull.

Idag har jag varit TRÖTT!! Inte så farligt psykiskt men gosse jag har varit slapp. (tur det då man hade de ruttna gubbkalsingarna på) Helgens löpning/jogging satt kvar ordentligt men kunde man vila för det? Nej nu är jag nyligen hemkommen från gymet men benen fick iaf vila. Biceps, mage, rygg. Ja hela bålen faktiskt.

Vi har ju blivit lovade att få det nytapeserat här i nya lyan dock var det osäkert om det skulle hinnas med före nyår. Därför blev jag mäkta förvånad när det imorse ringde och målaren stod utanför lägenheten och ville in och börja jobba. Så direkt efter denna blogg skall jag börja dra ihop möbler till mitten av alla rum så de imorgonbitti kan starta sitt arbete. De skall väl börja strax efter kl. 07:00 och sara var snabb och undra om de skulle måla i bar överkropp. Undra vad hon har för planer..

Så här såg det ut för en vecka sen.
PGA Martin J`s lilla tur med skyliften så fick vi (jag) ta upp en hel del plattor som jag blev klar med idag. Spåren i gräsmattan är igentryckta och överdressade med jord så nu är det bara att vänta in han nästa hyss.

Nähe....Jobbe 

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

hole shit, sicken tur att Ögren är kvar i ljuva ungdomen ett tag till, så jag slipper den synen igen! ;)

Postat av: Sara

You don't have to tell me ;)

2009-11-02 @ 21:22:50
URL: http://saraskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback