Fredagsklassiker: snigel

Har nu isolerat mig i plugg/cykelrummet. Det kommer nog att fortsätta benämnas som skogsrummet då det hade en skogstapet när vi flyttade hit. I köket är Sara och hennes gamla klasskamrat Niklas och fixar efterrätt. Vi har nämligen avnjutit en i mina ögon nästa klassisk fredagsrätt. Pepparbiff. Nä inte hemmagjord utan klar från ica`s kyldisk. Till det gjorde vi (jag för en gångs skull) rotgrönsaker i ugn och en liten enkel sallad. Mums. Enkelt och gott.

På Ica maxi här i stan har jag köpt mina två DVD-boxar med Family Guy så jag brukar slänga ett öga där i cd/DVD-hörnan. Idag föll de på BanditRock 2 som fick följa med hem. Tack vare den radiokanalen och deras skivor så upptäcker jag nya skitbra band. Ska börja lyssna mer på dom i framtiden tror jag.

Eftersom jag på fredagarna brukar ta vägen via centrum hem eftersom jag slutar redan kl. 13:15 så gjorde jag så även idag. På Arken Zoo stod jag som vanligt och funderade på vad jag skulle kunna glädja Östergren med. Det blev 2 växter och en snigel. En slags vattenlevande variant som tydligen åt alger rätt bra. Jag släppte ut Öste på golvet när jag möblerade växterna och lät snigel få slemma in sig i nya baljan. Det tog Öste ca 5 minuter att upptäcka den nya innneboenden och sen bara 10 sekunder att svälja den. Så länge varade den glädjen. Växteran då? Jo det är kvar men 1/3 av dom flyter omkring. Jäkla urtidsdjur.

Imorgon är vi några stycken som tänkte jobba med Markaspåret. Lägga ut lite brädor/SJ-pallar mm över någe surhål och förbättra skyltningen oxå. En o annan omdragning av banan kan det bli oxå. Vill du hjälpa till så dyk upp vid Ljungstugan vid kl.10. Fika erbjuds efteråt.
Sen ska jag krossa jobbarkompismats tid på 5km är det tänkt :-) Hörde med han idag om vad han hade haft. 19:54 sa han innan jag började psyka han... Hoppas jag kan fortsätta kaxa på måndag.

Hej o trevlig helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback