en efter en faller dom, klenisarna

Skrev inte jag igår att det var tur att man hade en kollega som kunde hjälpa till   med de tunga granitstenarna. Idag var denna kollega hemma för han kom inte ur sängen. Ryggont! Men så tränar han inget, röker o snusar. Inaktiv med andra ord. Om man sedan lägger till snedbelastningar och oergonomisk lyft så tycker jag att han kan skylla sig själv lite grann.

Idag prövade jag att lyfta de tre säckarna med fogsand, till höger i bild, samtidigt. Det motsvarar 75 kg. Inte ens en  kort kantsten väger så lite.

Dagens träning
Idag kändes det verkligen som om vinter var här för det var mkt folk i träningslokalen. Jag, Lisa, matte, Jonas, Andreas och Niclas var där och svettades. Vi sex stycken körde nog minst 4 sorters intervaller för jag tyckte inte nån körde som nån annan. jag själv firade av det smått klassiska 4x4. Min tannke är att det skall bli tre st till liknande pass innan denna vecka är över.
Imorgon blir det med löparskorna istället.

Sen var det nästan ett rekordlångt möte med styrelsen i cykelsektionen. Fick förfrågan om att bli ordförande men tackade artigt nej. Inte för att jag inte vill men det krockar med allt annat jag vill göra. Ge mig ett antal år till så kan jag tänka mig ordförandeposten i hela klubben tillochmed. Men först finns det så mkt jag vill göra både i och brevid sadeln.

Klockan är på tok för mkt och en het 18åring ligger och skriker " Gubbe!!! Jag vill ha gubbe!!" i sängen. Sjuk rackare det där.


Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Dagens tips:

http://www.myspace.com/corrodedsweden

2009-11-18 @ 12:05:02
URL: http://oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback