Djuriskt beteende

Igår när jag jobbade på mässan för Gotland bike battle så dök det upp en tävlingsledare för AIM Challange. Han bjöd in mig till deras monter i slutet av mässan för de bjöd på vin då. Taget! Detta är en tävling som, liksom GBB, har ett annorlunda upplägg. Man tävlar i par, när starten går får du en karta över ett stort område med 60 poster(kontroller)på. De kan sitta på stigar, vägar, uppe på fjället, ute på vattnet eller högt uppe i luften. De är värda olika mkt poäng beroende på hur tillgängliga de är och det gäller att under 6h samla så mkt poäng som möjligt. Finns kontrollen ute på en sjö eller i en å kan man låna en båt om man hittar en eller simma ut. En del kontroller är bemannade så man får ta på sig en säkerhetssele innan man klättrar upp på en stolpe, ställer sig på den ca 10 meter över marken för kontrollen hänger fritt i luften ovanför. Som t.ex cyklist kan man ju koncentrera sig på dem som är cykelbara medans ett starkt löparpar kan springa uppe på fjället och nå mer värdefulla kontroller. Låter detta intressant kolla in www.aimchallange.com

Idag har vi fått mycket gjort. Promenad med svärmor, fått upp tavlor, gardiner, dammsugit med den nya och tränat två gånger.
 Dagens träning nummer 1 Körde 4x4min löpintervaller. Det gick väl okej. Inte bra men okej.Detta fick vara avslutningen på detta konditionsblock. 4 sånna pass på 5 dygn. Kanske kändes det tungt beroende på de två avklarade vilodagarna. Livsfarligt! Han lagom hem till avslutningen på herrarnas staffett på tv.

 Dagens träning nummer 2 Skridskoträning med SK winner. Gick flera gånger sämre än sist. Kanske var det för de skulle tävla idag. Kanske var jag trött sen löpningen. När jag kör lagom fort med de där långa skridskorna så funkar det men under tävlingshets så tappar jag så mkt teknik att jag ramlar.

 Sista fallet slog jag handen i isen så hårt att den smärtar lite fortfarande. Körde ganska mycket efter de korta tävlingarna var avklarade (körde 500m och 1000m race) så nu sitter jag iaf med samma känsla i låren som förra söndagen. Gött.

När jag satt och glodde på längdskidorna efter löpningen fick jag se att min kära sköldpadda Öste hade lyckats fånga en av de största fiskarna i akvariet. En tigerbarb, eller fenbitare, sprattlade i hennes gap. Då Öste alltid simmar mot glaset om man för dit huvudet var nu som ett rovdjur. Närmade man sig glaset där hon var tog hon sitt byte och drog åt andra hållet. Efter mkt slit med hennes vassa klor gick fisken i 2 delar som naturligtvis pressades ner. Blev hon mätt?? Ne hon var snabb att tigga efter mera mat men hon får nog inget av mig på hela nästa vecka. Har varit dålig på att filma men östes måltid fick jag med och bakgrundsljudet är herrarnas staffett.
Hej hej. Imorgon är ännu en vilodag. Fy fan vad segt det kommer att kännas på tisdag...

PS. Jag har varken skrivit nån summering 2009 eller målsättning 2010 här. Vill ni ha det?

Kommentarer
Postat av: HULKEN

Självklart vill jag veta målsättningen för 2010 !!!

Jag tror du gör en stenhård comeback för att brutalt slakta allt motstånd i H30 ....eller ?



Föresten när kommer det bilder på nya dammsugaren ? :-)

2009-11-23 @ 07:47:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback