Shoppoholic utan pengar

Ja, jag vet nog hur det här låter men jag sitter nästan och fyllebloggar nu. 2,5 starköl i denna tunna kropp men vad gör man när det bjuds från olika håll. Öl som är så nyttigt med alla kolhydraterna och vitaminer.

Jag har nämnt att jag imorgon skall åka tidsmaskin. Den går 12 år tillbaka i tiden, till den tid jag själv var på studentbal. Sara`s bal är imorgon så då blir jag kavaljer i kostym. Har surfat på slipshemsidor, kollat på både flugor och slipsar på BROTHERS idag, samt shoppat på min favvobutik Jack & Jones. Spanade och provade denna:
 men den fanns inte i cyklist-storleken small så det blev denna istället:

OM det ser ut som en begynnande gubbmage så är det fel. Det är nog ljuset som ligger på lite ojämnt..:-)

Dagens träning
Det blev ett grymt effektivt gympass idag. Började med benböj i maskin, utfall med stång, leg curl, benspark o marklyft. Bonusövningar inför sommaren blev bänkpress, bicepscurl och magträning.
Detta gör nog att jag framåt helgen (läs söndag) kommer att ha lätt träningsvärk. Inte optimalt inför ett långlopp men jag prioriterar Borlänge Tour högre som går nästföljande helg. Jag tänkte nog spä på det hela med att springa till jobbet imorgon samt ett tuffare löppass hem med intervaller inlagda. Lördagen blir definitivt vila och serva cykeln som varit skitig i över en vecka nu. skämms!
 
Nu har jag nyss gjort en lyxpause och hjälpt till att smörja in Sara med brun utan sol då hon skall ha en finfin klänning imorgon. Hon gick från Öijer-vit till nordiskt ljusbrun på ett kick. Ni tävlingscyklister förstår :-)

Oj vad duktigt jag har blivit på att använda smileys... Det måste man göra för dem som inte känner mig tillräckligt bra så de fattar att jag bara försöker vara rolig och inte klankar ned på nån. De som känner mig fattar ju sånt ändå..

OJ!!! Nu hittade jag Family Guy på tv...
 Gotta go

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Ha så skoj på baken, glöm inte ta kort på er för jag vill se hur fina ni är i balkläder =D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback