satmaran?

Har ni hört om den där nyheten från Turkiet? Om ett antal dödade vid ett attentat vid ett bröllop där en annan släkt kommit dit med automatvapen och granater (vilken efterfest) för de tyckte att bruden skulle gift sig med en ur deras släkt.
Hur tror ni att samtalet gick hos dom innan?
-" Nä den där subban Karlsson ska tydligen fortsätta att vara ihop med sin karl. Hon skulle ju passa perfekt med vår Sallanjuohudi. "
-"Ja vi borde åka dit och sabba deras bröllopsfest!"
-" Menar du med tomater och hundbajspåsar?"
-" Nej.....Vi gör det på Turkvis"

Träning
Idag har jag och jobbarkompismats joggat. Vi skulle jogga men vi diskuterade flera gånger om vårt egna tempo. Vart går egentligen gränsen för jogg, snabbjogg, lugn löpning och löpning? Vi har en vana att köra lite för snabbt för att det ska gå in under jogg tror vi.  36 minuter blev det idag och inga problem med knäna. Kanske hjälper min stretching på utsidan av låret eller så är det något annat. Oavsett så började vi aif prata om sommarens fjällmarathon den 8e augusti. Måste ju minst jogga/löpa 2 ggr i veckan för att klara av det äventyret så på torsdag blir det ännu ett löppass. På min födelsedag är det ju bara 3 månader kvar så det finns ingen tid kvar att slöa.

Nu skall jag skjuta in ett bladstål som är 2 hundradelars millimeter tjockt runt vevaxeln så det lilla glapp förhoppningsvis försvinner.
Hej hopp.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Oj vilka planer du har räcker det inte med cykling längre =) Länge sedan vi sågs var ju inte hemma sist då "svängde" förbi. Bättre lycka nästa gång.



Kram kram

Postat av: martintrampar

Tänkte skriva nåt om turkar men jag ångrade mig, du är helt enkelt tuffare än jag.

2009-05-06 @ 16:19:19
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback