Så jäkla söt & 666

Igår skrev jag nått om 6+1+8-9km. Idag vet jag att det blev 23+5+62 minuter = 1:30h vilket betyder ca 15 km med kamelback och mest nöjd är jag att det var bara de sista 5 min  som jag kände av knät lite grann. Kände dock av morgonjoggen lite när jag o jobbarkompismats började det lite längre passet efter jobbet.

Som jag MMS:ade tidigare idag så jäklades det på jobbet när jag o Martin skulle leta rätt på vart det var läckage under en innergård. Först på eftermiddagen fick vi lite snurr på jobbet så imorgon lär det väl gå undan sen får nästa skyfall visa om vi gjorde rätt.
Min polare Robert ringde upp idag. Han hade legat bakom en lastbil med ett registreringsnumrer som slutade på 666 SAMTIDIGT som Rockklassiker spelade Iron Maiden med Number of the beast. Scary! Han var osäker på om han skulle våga gå ur bilen och jobba någe mera idag. Han lyckades dessutom filma det på skakig mobilkamera. Jag får se om jag lägger ut det här.
Gjorde förresten en spontan vadslagning med kollegan Martin idag. Jag skall inte äta godis på en vecka. Kände att det blivit jäkligt mycket av den varan på sistonde. Det finns två undantag. De bullar och den glass som redan finns här hemma. Synd att jag inte han med att handla innan denna vadslagning.

På fredag skall jag åka tidsmaskin. 12 år tillbaka i tiden. Den är halvsant! Mer info kommer.

På söndag är första långloppet för säsongen och jag är inte så jäkla sugen faktiskt men det kommer väl. Sara säger till mig titt som tätt att jag ser trött ut. Det är så jag känner mig. Bra att hon är rak o ärlig även med mindre roliga kommentarer.
Film från igår

Hepp o hoj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback