Jag är helt såld



Börjar smaskigt på en gång... 2 små aptitretare...

Dagens träning
Efter att ännu en spännande etapp på Girot där både Kecke och Gotland imponerar så luftade jag racern idag. Körde temposvängen Mellringe-Närkes Kil- Kåvi och noterade en bra tid. Tror jag iaf. Hittade inte min gamla tid på sportklungan men det kändes rätt bra. Känner dock av en gammal lustig sak i baksidan på vänsterlåret när jag sitter och bombar racer. Efter ett tag känns det som en muskelknut, mjölksyra på ett specifikt ställe, eller typ stum från skinkan och strålande ner i låret. Mysko och det hämmar mig en del. Pulssnittet blev 167 slag/min vilket är lite lågt, mest beroende på ovanstående problem, men oxå att jag var lite trött i benen sen igår.

jobbarpartnern Martin försökte locka med mig till Berhn-arena för att se fotboll idag. Endast 50 kr för en sittplats skulle det kosta istället för de vanliga 200 kr. Gjorde helt rätt att kolla på Giro d Italia hos svärfar. Det kostade mig en påse kanelgifflar (21;90kr) och underhållningsvärdet var garanterat bättre.
Som jag skrev häromdagen blir det tyvärr mer fotbollsprat på jobbet än cykelsnack men jag har ett sätt att liksom hämnas på. Jag är helt såld på en bil som jag aldrig har sett i verkligheten men hemskt gärna skulle vilja åka i. Jag behöver inte ens köra den. att bara få åka i den skulle göra mig superlycklig. Nissan Gtr.Observera att jag är inget större bil-fan. Jag är inte så intresserad av kamaxlar, newtonmeter, kardanknutar. Nä det är en totalupplevelse jag gillar. Tekniken, farten, kraften...Ja som ett helt vanligt mountainbikepass. Såg ett klipp nyss där de mosade upp den i 192 mph. Räknade om det och det blir ju 308km/h. Motsvarande bilar kostar en bit över 1 miljon kr men denna lilla läckerbit går loss på endast runt 700 tusen. En dag så....

Ni som bara är lite, lite intresserade.. Se klippet nedan.
Imorgon blir det löpintervaller och sen ska jag streaka framför starten på vårruset tror jag. hej hopp, liten snopp

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

BIL?!Nä nu får du ge dig, kom hem till mmig i stället och känn på riktiga hästkrafter, jag har en riktig fullmattad 4 hjulsbent monster häst i stallet som behöver motioneras ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback