Halvsmart


Tidigare i veckan tyckte jag det var lite smart av mig att boka tvättid på söndag morgon kl.07-10. Då kan jag i lugn o ro läsa tidningen, dricka kaffe, plocka lite i lägenheten mm. Efter att igår ha varit iväg och tävlat, ankommit till hemmet kl.18:30 för att en timme senare ha ätit lite, druckit en 2,8a, stå på Conventum arena och sen rockat hela natten känns det nu tungt med tvättid.

Börjar med tävlingsrapport.
Högaliden race i Hjo har en bana som jag gillar. I år hade de dessutom dragit ner den lite längre i sluttningen så klättringen blev lite längre, som den har varit för några år sedan, vilket jag tycker va bra. Fick starta i 3e led men jag är lagom tuff i starterna tycker jag öch avancerade direkt men då det bara är ca 300 m tills banan går ihop till en smal stig så var det många som hann före naturligtvis.
Hörde att M.Wengelin hostade bakom mig på första varvet och då fick man se prov på hur smidigt han kör om på singeltrack. Jag själv måste mer utrymme än så. På det enda grusvägspartiet på banan såg jag att för dagens tuffaste konkurrent i H30 Benny (53år) var några meter bakom och då det efter grusvägen blir ett av de mest tekniskt krävande partierna på banan så tänkte jag vara före honom där men han hade planerat annorlunda. Både han och jag stressar för att vara först in på stigen och han gör (nästan en ful) tvär sväng framför mitt framhjul men han lyckas ju med sin taktik och kommer in först på stigen. Jag hänger lätt på bakom och vid följande utförskörning kör jag om. Vid klättringen på slutet på 1a varvet blir jag bromsad av en franförvarande åkare och stressar inte upp mig för det då vi skall avverka 5 varv så Benny kommer ikapp. Vid ett lerhål skär mitt framhjul iväg åt sidan så jag hamnar åt helsike och Benny får en liten lucka. Den växer varv efter varv men på mitt sista varv får jag ett jäkla bra flyt och bombar på hela tiden och tar igen en hel del så imål skillde det tydligen inte mer än ca 30-40 sekunder. Har inte sett en resultatlista än.. Nöjd 2a iaf och fick dessutom höra av både stekaren Buhlinder och Wengelin att de tyckte jag körde fort. Det kändes bra.
Daniel Melin kom 4a i H30 och Sara kom oxå 4a i damelit. Bra Almby helg igen då.

Nu musikrecension
Nu tror jag att jag måste bli kortfattad så inte det blir ett mastodontinlägg men....
Jag såg inte Wolf av två anledningar. De spelade så tidigt att jag hörde sista låten bara och sen gillar inte dom särskillt mycket trots att jag har tre av deras skivor.
Sabaton däremot... Såg dom ju i vintras då det var här oxå och jag är övertygad om att Örebropubliken ger dom ett jäkla stöd här. De lyser verkligen upp på scenen. Det var ett jäkla röj och jag är oxå jäkligt sugen på att skita i två cuptävlingar 13 Juni för att åka på Sabatons 10 års jubileum i falun. Där även Sonic Syndicate lirar....
Efter urladdningen med falubandet så kunde jag ha gått hem men Hammerfall skulle ju lira oxå och de är ju inte dåliga heller så man blev ju kvar.
Allt var så jäkla bra att jag har svårt att få fram något konkret att skriva...Se filmen istället. Otroligt att en mobiltelefon kan få så bra filmer egentligen.
Vill ni dessutom se ett roligt klipp från fotbollsturneringen Metallsvenskan så kika in på
http://www.na.se/meny/artikel.asp?intID=1475134&wpa=hammerfall-bjod-pa-eldbomber-och-raketer

Nu ska jag äta en bra frukost för jobbarkompismats och jag skall jogga ett långpass med camelbacks idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback