Guldkorn

Ibland behövs det inte så mkt för att visa kärlek. En blick, en kram eller bara en liten termos med kaffe...

Igår började det väl flyta på lite bättre på jobbet. Vi hittar ingen direkt vattenläcka på den innergård vi är men en teori om att de har slarvat och lagt jordnivån högre än den skyddsmatta som skall hålla fukten/vattnet från att komma ned till betonggrunden. Så vid mkt regn eller typ varje vinter kommer vattnet ner under skyddsmattan och har tillslut letat sig ner genom betongen. Vi hoppas att det är så det går till iaf.

När vi jobbade där så kom
Sara spontant förbi med en liten kaffetermos till mig. Ur väskan plockade hon oxå upp en liten bit toblerone men jag utbrast direkt " men det är ju godisförbud". Starkt av mig va? " Den kommer hemmifrån, vi hade den redan hemma". Den var alltså inte inhandlad efter att jag lovat en veckas godisförbud.

Under gårdagen hörde den gamla Almbycyklisten Tommy H av sig. Han kör numera för IK Jarl då han bor utan för Rättvik. Tommy är hörselskadad och jag kan inte teckenspråk men tack vare god fantasi så kan vi kommunicera ändå. Det blir egna tecken som han förstår och han lär mig alltid några nya (riktiga) tecken varje gång. Han ska vara i Örebro under några dagar och har MTB:n med sig så vi stack till Markaskogen igår.
Iväntan på honom så träffade jag T.Einarsson som var där med sin grymt snygga LOOK-mtb. Den var igår bara snygg och inte särskillt bra då han hade en för lång kedja som krånglade och halvdana flaskor (eller var det flaskställen?)  Vi körde ett varv ihop och jag tog inte i så farligt mycket och ändå stannade klockan på 20:56 och en snittpuls på 151. Då kände jag att det var en bra dag så varv nr.2 var det järnet som gällde. det tråkiga när jag vill stressa runt markaspåret är att då blir det små irriterande misstag både här och där. Får man bort dom så kan det kapas ännu flera sekunder tror jag. Varv 2 visade iaf 18:38 och en snittpuls på 171. Det är det näst snabbaste jag nånsin åkt där,
 30 sekunder efter rekordet.
Magnus P var oxå där och satte sin näst snabbaste tid. 19:47. Inte illa för att vara så ohyggligt gammal. Numera 40 år!!

Igår dök tidningen Vasalöparen upp. Såg en Oscar Ekstam på flera bilder där han såg så där bestämd och nästan sur ut. :-) Inte lika glad som på den MMS-bild han skickade i lördags natt efter en konsert. Men det var svårt att förstå på MMS:et.
I vasalöparen var det även ett litet test på löparskor. Mummaläsning inför fjällmaran.
Idag vet jag inte riktigt hur plaeringen ser ut men träning, Giro De Italia, städning är tre hörnstenar iaf.
Avslutar med en video av Sonis syndicate. Vill se dom, vill se dom, vill se dom.

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

2009-05-21 @ 23:14:52
Postat av: Oscar Ekstam

Skickar du bilder på hur sur jag såg ut?

Som tack fick du två kommentarer för en, snällt va?

Postat av: Mamma Milla

naaaw vilken söt liten fru du har som kommer med Kaffe =D

2009-05-21 @ 23:34:21
URL: http://lillamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback