Utmärkelse dagen

Skulle kunna skippa mycket text genom att bara tipsa er om denna dagsfärska film. 

Träningen gick imponerade bra med tanke på att jag igår hamnade på krogen. Där träffade jag Ola.  Han och Hermansson är två gamla klasskamrater från högstadiet. Skitkul att snacka gamla minnen och dessutom träning och med dessa två gamla fotboll-och hockelirarare.
 Ola närmast med Herman bakom.

Idag startade jag och Sara 09:30 mot Nora över de blå Kilsbergen. I de längre slakmotorna gasade jag för fullt och fick därför till ca 15 minuter totalt i det absoluta högintesiva skiktet. Efter backen upp emot Ramshyttan, då vi varit i Nora, fick fram det där helt osexiga, sega slemmet som hänger sig från mungipan.
75 km blev det på 3 timmars åktid.
Skönt att ha färdiga matlådor när man kommer hem efter ett pass. Direkt efter det trampade vi till klubbstugan för det årliga årsmötet som blev lika tråkigt som alla andra årsmöten. Jag står fast vid att jag tycker vi i klubben säljer oss för billigt då det kostar 225 kr / år att vara medlem i Almby. För den kostnaden får jag träna där hur mycket jag vill. Springa på spåret, cykla på mtb-spåret, vara försäkrad via klubben mm.  Skulle lätt betala 400 kr / år....
Sara fick utmärkelse för "årets prestation 2008" Grattis!!

Ikväll är det melodifestival!!!!!!! Mer kommentarer när Måns är klar för att Eurovision....

Imorgon blir det cykel i backarna runt Ånnaboda och fönstertitteri i några stugor.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback