Träna så du kräks!

Har varit nära att kräkas efter tufft intervallpass, bara nära. Idag kräktes jag ordentligt efter skitlugnt pass.

Hade ingen lust att sticka ut idag. Var tvungen att rulla iväg kl. 0900 för att hinna med att åka till Saras kusin som fyller år idag. Redan innan jag lämnat stan kändes det så fel. Var det gårdagens massage, något dåligt i kinamaten igår, gårdagens träning eller var jag sjuk?


Åt en normalfrukost dryga timmen innan jag stack ut men kände mig ändå proppis. Kroppen var som jag just lämnat en buffè och sen körde maxintervaller. Att komma upp i den "otroliga" hastigheten 30 km/h fanns inte på världskartan utan jag lusade fram i ca 24-25 km/h.
Var ju tvungen att kolla in två stycken hus i Ånnaboda inför det kommande ungdomslägret. Hade jag haft en bil hade jag lätt tagit den. Jag kryssade uppför Mattsabacken och hade så svaga ben att jag hade problem att hålla mig varm under passet. 
Kollade in husen och rullade utför backen ner mot Garphyttan, kall som fan. Flera gånger under passet hade jag gjort små rapar och vid varje  en av dem så trodde jag att jag skulle kräkas.
Grävevägen hem var en plåga, Kom hem och lade mig på hallgolvet. Efter några minuter kom jag iaf in i duschen. Duschade rekordvarmt och var proppmätt. Tårarna var inte långt bort. Jag mådde kass. Tog på mig varma kläder, vilket var lite svårt då jag tokskakade,  och kröp ner under täcket.
Nu kommer äckliga detaljer..
Där låg jag tills kroppen nått en hyffsad temperatur sen gick jag ock kräktes! Ordentligt. Fan, det kom flera festmåltider vilket jag inte fattar. Mådde direkt bättre men vad kommer all känsla av "Proppmätt" ifrån?
klockan är nu halv fyra på eftermiddagen och det är 8 h sen jag åt frukost. Jag är inne på femte glaset saft. Hoppas verkligen jag blir hungrig framåt kvällen.

Hej Mr. porslinstratt. 

Kommentarer
Postat av: Gasen

Det där med att vara proppmätt i många timmar i kombination med illamående och frossa låter i mina öron som någon typ av matförgiftning. Var med om liknande i Afrika för några år sedan. Det är en ganska absurd upplevelse att känna sej proppmätt fastän man har käkit...

2009-03-08 @ 20:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback