Svenska Dagbladet

När jag vek mig för den kvinnliga säljaren efter vasaloppet så trodde jag att jag skulle få helgtidning. Med helg menar tydligen stockholmarna fre-lör-sön för imorse låg den där. Svenska Dagbladet. Har jag tidigare skrivit något annat namn så är det fel.
Appropå post så fick jag ett litet paket igår. Det är ju kul så här 2009 då det annars mest är räkningar & reklam. Det var
Patrik Paulsson som skickat upp de volbeatskivor han lånade för några veckor sedan. De går nu varannan gång på stereon.
En annan skiva ska jag hämta upp hos jobbarkompismats på min väg ut mot Pålsboda. Det är en dvd på Nisse hults historiska snedsteg. Ni kanske minns det? Det gick på SVT för nåt år sedan. Johan Rheborg, johan Glans, cissela Kyle m.fl.
Farsan har ju fortfarande ont i vristen efter den skada han ådrog sig på kortvasan så det blir ett jobbrelaterat-jobb hos han idag. Dra ris och stockar. Det har man ju gjort några gånger i det "riktiga" jobbet.

Blir nog en uppdatering däruteifrån skogen oxå då de på sistonde skaffat sig moderna ting som snabbt bredband, bra skrivare, digitalkamera, webkamera och nu även tre bilar!! Jädra lyx liv har de med viltkött gåendes bakom ladan. En kväll var det flera hjortar i hagen än kor. Hjortkvarn!!

hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback