Simba!!

Njuter för andra dagen i rad av ett glas rött australienskt vin.  Ahhh..Vad skönt att vara sån där baginboxalkis. måste nog skaffa mig en sån där liten ställning till kartongen så det blir lättare vid påfyllning.

Började alltså jobba vid 04:30 idag och spelade in en liten film vid femsnåret på morgonen.
Da film!
Varje gång jag är innne på Atlas Copco så kan jag inte hejda min fantasi att springa iväg över de otroligt fräna och stora, maskulina maskiner som står där inne på området. En gång såg jag när de kalibrerade (tror jag) borr-riggarna på en Rocket Boomer 8. Det var coolt.
När jag nu läser min egna text här ovan verkar jag vara närmare 3 än 30...
Jobbade 2 timmar med handskottning vilket var som ett återhämtningspass efter vasan. Skönt men jobbigt för musklerna. Sen blev det rockklassiker i hytten till Lundbergarn då jag skulle ploga lite snö/snöslask. Tog lunch sen gick jag hem.
Eller hem och hem..En runda på stan blev det och lite shopping på gubbdagiset Clas Ohlsson.

Vinet i mitt glas heter förresten Chill out. Det är just det som jag nog är lite dålig på, att chilla. Försökte berätta för sara på ett fik förut att jag var bra på det men fasiken heller. Jag kan knappt sitta still. Har inte tränat idag heller och kan jag slappa för det?? Kolla film, läsa en bok eller motsvarande??? Nej. Att surfa runt lite på olika bloggar har fått den senaste timmen att passera iaf.
Har även pysslat en del inför det ungdomsläger  i mountainbike vi skall ha i Almby i Maj. 16-17 i Kilsbergen är det tänkt. Boende, mat, ledare och kanske ett gäng från Kopparberg oxå.
Skall snart fixa lite inför höstens cykelcrosstävling oxå. Rita in banan på karta som skall skickas till Kumlas politiker efter ett glas rött. Ha det i åtanke när ni till hösten blir tvingade att köra genom bassängen på badet samt att starten är uppe på femmans trampolin.

Imorgon tänkte jag träna. Hoppas kroppen är på min sida och godkänner mina tröskel intervaller.

Skål!


Kommentarer
Postat av: Syster Milla

aha sakat i backarna inte kalla dig själv för 3, när du är trettio.



Oki jag ser en viss likhet, min tre åring gillar oxå att dricka, dricka ur vinglas och säga att han drick öl.Som Morfar.



Min 3 åring är storförtjust i allt som är stort och har 4 hjul.



Min son gillar oxå gubbaffärer med för mycket små strunt i .



Oki ja ger mig du är 3 ;-)

Postat av: Milla

Det ska INTE står syster, för släkt det är vi väl ändå inte =D

2009-03-03 @ 19:33:40
URL: http://lillamillas.blogg.se/
Postat av: Jonas Neiglick

Hej Ola!



Du har ju varit inne på mitt jobb och filmat :)

Om man ställer sig framför Simban när bommen är nedlaggd på marken så är det lite "vilande lejon" över den. Simba-Lejonkungen, du vet...



Jag har försökt att komma i kontakt med någon på Almby IK då jag har lite funderingar angående tävla/licens i mtb men inte fått några svar ännu så jag chansar på att du kanske kan svara på frågor. Du kan väl maila mig om du har tid och lust så tar vi det vidare därifrån.



//Jonas

2009-03-07 @ 08:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback