Ledig fast med jobb

Är lite piggare nu. Lade mig/oss kl 20:47 igår. En av oss sover fortfarande.

Har fixat lite vid datorn, ansökningar, mail, de vanliga cykelsidorna (
Piff & Puff).
Strålande solsken som strålar in med mycket styrka på både mig och Östergren som solar på sin barkbit. Kollade dock ut på termometern och det var rätt kallt ute -8 grader. Jag som mådde så bra förr veckan när våren var här.

Glömde nämna en sak som jag kände igår under mountainbiketuren i snön. Kände direkt skillnaden mellan vinterhojen och Focusen i styret. Det flexade lite för mycket för att jag skulle gilla det. Eller styret...det är nog mera den tunna, lätta styrstam som jag kört med i 2 hela säsonger nu. Den heter Score 99 och i katalogen står det " ROAD ONLY". Undra vad det betyder :-) Den har hållt iaf men nu ska det nog slås på en lite kortare och stadigare. Olyckan kan omöjligt gå bra om det är just styrstammen som går sönder i en utförskörning.
I övrigt så har jag nog den snyggaste av alla framgafflar men tyvärr inte den bästa. Detta är mitt tycke o smak. Gaffelben och brygga är i ett karbonstycke och ändarna nere vid hjulnavet är i magnesium. lockouten går snyggt rakt ner i det högra benet.

"Image is everything" är ett uttryck från en av medlemmarna i CK weelsucker men jag betvivlar det när det gäller framgallar. Har genom åren kört med SID, Reeba SL, Reeba Team och nu DT`s och jag gillar nog Reeba team bäst.

Åh vad jag gillar denna radioreklam som går på Rockklassiker.

>Usch vad det kurrar i magen. Nu ska jag börja skramla i köket...

Kommentarer
Postat av: Alle

Då äre ju bara att fiffla över dt gaffeln till Saras hoj så tar du reban. Då får Sara en lite lättare hojj och du en lite stabilare. Smart va?

2009-03-25 @ 16:24:04
Postat av: Ola

Bra idè. Säg inget om du ser detta byte i sommar när hon fladdrar omkring i skogen då.

Postat av: Sara

Ha! Era busar! I know where you live....

2009-03-26 @ 22:01:14
URL: http://saraskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback