Jobba & träna

Idag har jag agerat arbetsboost. Misstänker att jag gjort det tidigare oxå utan att få veta det. Vad är arbetsboost tänker du? Jo att man får jobba med nån så att arbetet ska gå fortare, alternativt bli klart. Har ju inga problem att peka med hela handen eller säga till nån att sluta hänga på spaden.

Appropå jobba så har redigerat en liten film i mobilen idag.
Den finns här! Filmen är först filmad idag då jag skyndade på våren lite genom att värma marken med en gasolbrännare. Det andra är från mitt "kontor" Lundbergarn. Sara frågade för ett tag sen vad en Lundbergare var om det inte var en kille från Lundby. :-) Det framgår tydligt på filmen vad jag gillar bäst.

Angående Sara så skickade hon detta SMS till mig för ett tag sen : "Jag har gjort kladdkaka så att du ska äta upp dig lite och bli mjuk igen :-) " Finns flera sätt att tolka den texten...

Det där Vasaloppet är nog tuffare än jag trodde. Eller snarare att min kropp var klenare än vad jag trodde då jag fortfarande är trött men hård som jag är tvingade jag benen att cykla till klubbstugan efter jobbet. 10 minuter långa intervaller på tröskel tänkte jag och så blev det oxå. 4 stycken blev det och filmfetischen slog till igen. HÄR! Ser jag inte väldigt glad ut när jag tränar?? Jasså inte... Ser det inte ut som att jag retuscherat bort watt-siffrorna? det har jag inte men jag kan skriva ut dem här. Lite trötta ben fortfarande så var det lagom att köra på 310 w vilket inte är så mycket lägre än en stark dag.
Imorgon blir det något liknande för skor, handuk och schampoo lämnades kvar i omklädningsrummet.

Tina var nyss här och hämtade sin trainer som jag i ett svagt ögonblick tänkte använda denna säsong men nu hamnar den i karlskoga. Vi pratade om att deltaga i GBB i år igen. Lägg din semester sent i år och häng med till Gotland vet ja. Kolla in www.gotlandbikebattle.se för mer info. Du behöver absolut inte vara toppcyklist för att deltaga i detta roliga äventyr.

Hej så länge.
Har jag blivit sämre på bilder nu när jag filmar? Tror det va..

Kommentarer
Postat av: Annika

Mmm, det låter smart att förebygga suget med något bra lite tidigare. Jag har egentligen "all tid i världen" att stoppa i mig något bra på pendeln på väg hem från jobbet exempelvis.



Angående cykeltips så tar jag tacksamt emot allt som kan sägas om cykling. Känner mig som ett blankt blad beträffande detta. Har du något favoritmärke på cykel? Tycker du att jag ska satsa på en renodlad racer inför tjejvättern eller funkar det med hybrid som jag sett en del åka på?



Vad är det du själv tränar/åker? Är det terräng/mountainbike? Vad heter det på cykelspråk? Haha, jag känner mig som en riktig novis... :)

Postat av: cykeltina

Du måtteha en massa ledig tid som kan filma och greja. Fast det är ju kul. Kladdkaka ja, vet inte Sara att det är cykelhandlare som ska smörjas med kladdkaka? Så nu får du även äta och inte bara känna lukten av dem altså?



Lyssna på kroppen Ola.Känns det igen? Eller är du rädd att det är latmasken som talar?



Och till Annika som skrivit ovanstående inlägg. KÖP EN CYKELCROSS. Det kostar lite men det är så löjligt roligt att kunna köra överallt. EN stark varning för beroende dock.



2009-03-06 @ 13:35:51
URL: http://[email protected]
Postat av: Sara

Jag har, under min löjligt korta tid i cykelvärlden, lärt mig att cykelhandlare är otroligt lättsmörjda som Tina säger och att det inte ens behövs kladdkaka för att få till en bra deal.. Med bara för att detta är ett faktum så bör det inte hindra någon från att visa sin uppskattning genom till exempel smörjning mha tryffel, smicker eller dyligt.. Det är en win-win situation för alla, en sak som jag tycker att även nyvärvade Annika ska veta ;) Lycka till med letandet av cykel!



Och du Tina, tack för utmärkelsen! =)

2009-03-06 @ 18:04:18
URL: http://saraskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback