Fibromyalgi


Har egentligen ingen bild som ger en rättvis bild över hur otroligt mycket folk det är på Berga by`s startfält. Men de flesta har väl sett tvbilderna.
Tog en liten
film oxa...

Min benskörhet har släppt. Eller ändrat sjukdomsform iaf. Nu gör liksom hela huden ont. Om jag stöter emot någonting med vilken kroppsdel som helst gör det lite ont. Har läst nånstans att man använder ca 98 % av kroppens muskler i längdskidåkning. Det kan stämma för det är ungefär 98% av min kropp som är öm idag. Värst är nog längst upp i nacken.
Har hela vintern sagt till mig själv (och andra) att jag är absolut ingen stakåkare. Jag har trott att det varit min svagaste länk i vasaloppet och att backarna skulle vara till min fördel då konditionen från all cykelträning skulle vara till fördel. Men vad upptäckte jag igår? Jo att det var ju på platten och möjligen svaga, svaga uppförslut som jag körde om folk. När det blev branater kom ju de där överviktiga, gamla gubbarna och bara gleeed förbi. Jävla sport! Verkar som det finns så mycket mer att skylla på än i cykel. snötemperatur, struktur, belag, spann, luftfuktighet osv.
Provade oxå olika staktekniker och gillar nog den nya, mer energisnåla staktekniken där man knappt använder armarna. Kände mig som emil Jönsson :-)

Just nu vill jag inte att den snö som ramlar utanför ska fortsätta för jag orkar inte sitta och ploga inatt.

Har precis plockat ur kläderna jag körde i igår men skidorna står kvar i hallen med de gummisnoddar runt som funktionärerna satte dit. Risken finns att de gummisnoddarna sitter kvar där tills december.

Vilar nog imorgon oxå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback