Cykelanekdoter & äckellukt

Vilodag. Börjar bli rätt bra på att ha vilodagar. Har varit inne i perioder då vilodagar har betytt tennis, simning, jogging mm. men idag har det bara varit trädbeskärning. 2 träd med en massa vattenskott vilket betyder ganska lätt klippning men en jäkla massa klippande.

2 lukthistorier
Den ena är att det är något fel på nåt vattenlås eller avlopp här i kåken för ibland kommer det ånger med äckeldoft från badrummet och det är varken mitt eller Saras fel. Det är så lagom fräsht när man kommer hem efter t.ex. träning och skall in och duscha. Det är dock bara ibland och inte regelbundet.
Nummer 2 är den tant som för ca 45 minuter sedan stod bakom mig i kön på Coop österplan. Hon luktade kraftigt med askkopp på 2 meters håll. Måste nog kolla mina lungor efter detta för fy fan...Det var precis som hon rökte ciggariller där i kön. 

Öijer sökte idag efter historier om våra svenska proffscyklister men jag har en om den svenska mästaren i cykelcross, tillika svensk mästare i långlopp, Jens Westergren.
D
et var svealandsnmästerskapen i Rättvik för några år sedan då jag hade ett rätt bra crosscountry lopp. Jag hade gjort en traditionell OLA-start, haft min svacka och allting började lossna. Jag passerade Micke Salomonsson och han orkade inte följa mig och jag kände mig jäkligt stark. Ut på det sista varvet började ja se ryggtavlan på Jens och tänkte "jäklar!! Idag går det bra" Jens har alltid varit bättre än mig och någon som man trott varit oslagbar. Sista delen utav loppet kommer jag ikapp han men jag hade bränt mig lite och orkade inte följa honom in till mål utan han försvann ur siktet igen.
Väl inne på upploppet skriker någon en placering till mig men jag får det inte att gå ihop då Jens borde ha varit före mig men jag kan inte se han i målfållan. Vänder mig om och där kommer ju Jens på upploppet ?? Va fasiken....
Det visade sig att han hade blivit tvungen att hoppa in i skogen och bajsat under loppet :-) och då hade jag passerat honom. Så kan det gå.

Nu ska jag städa lite sen slöa inför morgondagens träning. har hela dagen på mig att kunna träna utomhus men det blir inomhus på watthojen istället. Det är två anledningar till det. Jag är grymt sugen att lyssna på den hårda musik som ligger där uppe och väntar och jag skall kolla över cyklar och kläder som ligger i cykelförrådet där.
Jag har med åren blivit bekväm oxå.....
Hej



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback