Binnikemask & tunnelproblem

Startade kl. 10 idag med jobbarkompisen Martin. Vi skulle trampa till Kumla för en fika och hem igen. Jag åt en normalstor frukost men var ändå hungrig efteråt. Vid fikat började jag med en landgång & en bulle. Vid kaffepåtåren så köpte jag två frallor med ost oxå. Jag har ingen botten :-) kan det vara sviter från magsjukan/matförgiftningen.

Lite bakgrund till Filmen nedan.
Almsteds blommor är ett stort företag med minst 3 butiker inne i stan och själva växthusen ligger strax utanför. De har flera egna lastbilar. Chefen på Almsteds sägs vara en man med hetlevrat humör oxå. När vi kom till denna tunnel vid Adolfsberg såg vi detta: Då denna låga bro är känd inom stan för det fastnar fordon där ibland så är teorierna är följande: Ny lastbil som är högre än de gamla. Ny chaufför. Gammal chaufför som blivit uppsagd. Nu är det skidskytte sen ska jag nog träna 4 minuters. Får se om det blir utomhus eller inomhus. Vädret är ju så härligt. Kram så länge.

Kommentarer
Postat av: Henke HULKEN Ögren

Efter att ha tittat på dina senaste inlägg frågar jag mig om det är någon ny trend med youtube filmsnuttar eller är det du som precis har lärt dig och gillar det "nya"



mvh/henke

Postat av: martintrampar

Begåvat. Kan det vara så att du fnissade lite åt chauffören?

2009-03-21 @ 07:59:12
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback