2 rastlösa & en småbarnsförälder

Vad jobbigt det är att ha rätt jämnt. Schlagerdrottningen blev ju operapopprinsessan Ernman. Men Måns kämpa bra.

Det blir varken film eller bilder idag för den film jag skulle vilja visa finns inte. Jag skulle ha spelat in Sara när hon sov imorse. Hon lät precis som när en kaffebryggare snart är klar och allt vatten har värmts upp så den "spottar & fräser". Inte kul att vara förkyld men hon roar mig iaf :-)

Av dagens rubrik kanske några kan gissa vilka 2 jag tränade med idag. Fick ett sms igår där det frågades vilket starttid vi skulle ha idag.  "kl.06:30?" stod det. Då småbarnsföräldrar tränar på alla möjliga tider på dygnet visste jag inte om det var skämt eller allvar. Det blev att vi stack ut kl.0900 från Adolfsberg istället. Täby, Götabro. Kumla, Ekeby, Norra bro blev svängen med hög fart rakt igenom hela passet+ 4 stycken 10 minuters intervaller där farten var extra hög. En riktigt bra fartpass. Magnus P vek av i Kumla och på den sista intervallen började Martin sprätta lite men då skrek jag på han. Han har ju varit sjuk i veckan och att starta igång med ett intervallpass har aldrig varit nyttigt. Min pondus ;-) gjorde att han istället släppte en lucka och försvann bakåt.
Vi mötte 3 cyklister mellan Kumla o Ekeby, mötte sven Erik wik, wiik, wijk (Mr58kg inkl.cykel) vid Norra Bro och ännu en cyklist vid Brickebacken. Kul att se att det finns så många i stan som ger sig ut vintertid. Igår såg man ju örebrocyklistgänget och de var 8-10man.
Mindre kul är det att få hammarn. Idag smög den sig på lagom vid Norra Bro men då är man ju snart hemma så det gjorde inget. I sann dietist-anda så blev det 2 stora glas O `boy och messmörsmacka på stående fot med fortfarande hjälmen på.

Nu mår hela jag bättre. Volbeat på stereon och fläskfilè med klyftpotatis i magen.
Hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback