Dejtingsajt

Om jobbet finns inte mycket mer att tillägga än det jag tidigare visat o sagt. Kört högtryckstvätt och haft en riktigt lugn dag vilket mest berott på att jag för dagen hade en ny partner.
Imorgon är det tillbaka till samma gamla martin som tyvärr ska sluta på TT (trädgårdstjänst) framåt augusti. Synd då vi har kompleterat varandra ruskigt bra under de 4 år vi kört tillsammans trots att vi som personer är väldigt olika. Kanske just därför.

Kände inte av gårdagens joggingpass särskilt mycket. Vaderna har bara varit lite trötta och inte haft nån spänstighet men i övrigt har kroppen kännts bra.
Efter jobbet idag blev det klubblokalen för jag trodde vädret skulle vara sämre än vad det blev. Med facit i hand så kunde jag ha cyklat utomhus och då hade det nog blivit lugnare oxå. Min grymma hårdrocks-cd från polaren John ligger ju där och är svår att köra ett lugnt pass till. Tänkte inte köra onödigt hårt då det är en dubbelhelg i Borås med 2 xc-race till helgen. körde helt pulslöst under passet och förlitade mig på wattsiffrorna. Den första 5 minutersintervallen kändes trögt och onödigt jobbig. Tänkte då på hur jag skulle formulera mig här på bloggen och skylla på tidigare löppass men allt vände ju fler intervaller jag körde. Det blev lättare o lättare att prestera watt och motivationen höjdes. Nådde dock aldrig upp till de siffrorna man körde på tidigt i våras men det hoppas jag verkligen hänger ihop med gårdagen. 

Appropå helgen... Då ska min nya bok med. Tester & mätmetoder heter den. Har bara hunnit skumma lite i den men har redan hittat Jens Westergren och Fredrik Eriksson på bild.

Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback