sur och tvär gammal gubbe

Sitter på ett sunkigt vandrarhem i Borås med regn utanför och massa ungar som leker och för oväsen i korridoren utanför. Har tagit till vinet för att dämpa min ångest. Prestationsångesten. 
 
Har sagt det tidigare i veckan men det blev tydligare idag. Det är svårt att vara bra på något man inte tränar.

Dagens taktik funkade i ca 4 km iaf. Att inte sticka iväg först utan istället lägga mig på min värste konkurrents (gunnar Töjren) hjul och följa honom i 4 av de 5 varven och sedan pröva att köra ifrån han. Det var min plan.
Det som hände i slutet av varv 1 var att jag inte orkade följa honom. Trodde jag kunde hålla min andraplats men inte ens det. Rasade snabbt ner till en 4e plats som även blev slutresultatet. Att skifta till ett mera lersäkert däck kvittade nog idag. Alla halkade lite hit och dit så det var inte det som avgjorde iaf. När jag nu räknat lite på sammanställningen i svenska xc-cupen så ligger jag och Gunnar på 240 poäng var. Delad ledning! Spännande men med 4 tävlingar kvar kommer jag inte att kunna hota honom utan han får en lätt seger.
Sorry Jobbarkompismats men jag håller nog på att ändra mig. Jag måste lägga in en cykelträningsoffensiv trots att vi närmar oss fjällmaran.

Har varit dålig med bilder ett tag så här kommer en dagsaktuell film istället. 2x Magnus visade krafter idag. Darvell och gamlingen Palmberg, 1a o 2a. Darvells jämna varvtider gick att ställa klockan efter idag. Han körde ett solorace. Gaffeln min. Den snygga, lätta sexiga DT-gaffeln funkar inte bra när det blir lerigt. Inte när det är dammigt heller säger Lars Bleckur. Det måste vara optimala förhållanden. Nu efter dagens race har jag knappt 3 cm slaglängd på den. Kanske inte behöver mer inför imorgon. Vi har ätit, snart bloggat, ätit lösgodis och klockan är drygt 8 bara. men nån film eller egen action ;-) är föga troligt då vi är skittrötta. drygt 3 h bilresa imorse, tävlande, handlande, irrande, incheckning tar ut sin rätt. TRÖTT!!! Hörs snart igen. Trött kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback