era sjuka jäklar

Ingång 1:Jag tror det vanligaste här i internetvärlden är att man bara läser andras bloggar utan att kommentera. Man är liksom lite nyfiken vad nån annan gör, tänker, varit med om osv. utan att lägga sig i. Man vill liksom bevaka från ett anonymt sätt från sidan.
Ingång 2: Det är väldigt ofta man blir lätt idiotförklarad när man berättar för nån (oftast soffpotatis) om att man cyklat t.ex. 13 mil, sprungit 11km, tävlat både lördag och söndag samma helg osv.

Efter det senaste inlägget om att jag o jobbarkompismats ska jogga 27 km imorgon så hör direkt två personer av sig och vill slå följe!! Det finns alltså flera idioter där ute och de verkas samlas runt min blogg :-)

Självklart är ni, o andra lätt mentalt skadade välkomna till Mogetorp imorn bitti 08:30.
Traillöpning 27 km står på schemat. Kanske vill nån trampa med.

Nu är det inte bara ett test av fjällmaraformen utan skor, byxor, strumpor & kalsonger, packning av camelback ska även det utvärderas hur det funkar på ett långpass.

Denna bild bjöd jag på för ett tag sedan. Idag ser det ut så här:
Nya stockar och en egenbyggd spaljè.

En annan del av innergården slottsgatan/järnvägsgatan ser ut så här Nya stockar, ny spaljè och boulebanan i bakgrunden har fått ett nytt lager stenmjöl på sig. En ganska så vanligt Ola & Martinjobb.

Nähe...mat, sen skall focusen få nya pedaler och lite allmän service.
Imorgon skall det joggas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback