drömpass med regn underifrån

Jag sitter vid datorn fast jag har lovat att dammsuga. Gör lite vad jag vill då sara sitter nere på gården och oljar in utemöblerna.


Idag körde jag till "korset" som det kallas här i stan. Ute vid Adolfsberg har ju Örebrocyklisterna sin träffpunkt och de har fått bra snurr på motionsverksamheten. Den snabba gruppen blev jag och 5 till varav en är den person jag för ett tag sedan skrev om att han inte använde hjälm. Vet inte vad som har fått honom att nu använda det men fasiken vad bra att han iaf idag hade det.
Proffskvaller
En som hängde med var proffset Karin Aune som körde med gipsad hand. Hon krockade för nån vecka sen med en katt och den gick/haltade/kasade in i en trädgård där den förmodligen dog pga skadorna. Detta bloggade Eurosportkommentatorn Anders Adamsson vilket kattägarna ser då de är cykelfans. De förstår då vad som hände med deras katt och ringer upp Karin. Inte för att skälla utan mest klargöra situationen tror jag.
Skriv gärna vad ni tycker om Karins proffsiga outfit


Tempot var lagom distansskönt på platten och i backarna var det väl ingen som höll igen direkt. Det blev Närkes Kil-Mogetorp-Hammarby-Born- Klacka Lerberg- Nora sen korta vägen hem.


Den gula ledartröjan (gotlandbikebattle) i fiendeland.

Blev visad ett jäkligt härligt cykelfik i Nora oxå. Har ju tidigare bara fikat på macken eller lyxfikat på Dacapo vid torget. Detta lilla sommarfik låg nere vid vattnet och hade bordsbeställning. Bara att sätta sig och bli bortskämd vilket kan vara extra skönt efter hård körning. Jag vann nog calorijakten idag med min bärpaj med vitchoklad och vaniljsås.

Då min cykeldator lade av efter förra helgens lertävling i Borås har jag inga uppgifter på vare sig puls, fart eller distans men ca 11 mil blev det iaf.
Detta pass var exakt vad mina ben behöver tror jag för att komma tillbaka till någon slags cykelform.

Nä nu skall jag nog dammsuga. Det som är så kul...

Hej

Kommentarer
Postat av: ღ Mamma Milla ღ

Kom HIT och dammsug när du ändå slarvar!;)

Postat av: ღ Mamma Milla ღ

Kom HIT och dammsug när du ändå slavar!;)

2009-06-22 @ 07:17:13
URL: http://lillamillas.blogg.se/
Postat av: Dräparn

Tack för bra uppdrag i början av backen. Gör gärna om det på någon tävling någon gång :-)



/T



2009-06-22 @ 10:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback