besvikelse o dans

Har prövat med ett antal mobilbloggningar nu men som ni har märkt... Nada.

Maskinen till vänster, Buschern, skadade jag med halva dan igår.

När jag var med Sara på hennes studentbal så kände jag mig klumpig och otillräcklig. Helt okunnig för jag kunde inte göra som så många andra vackra par. Att dansa vals.

Gårdagens stora besvikelse var Transformers 2.
Ettan gillade jag skarpt och den vilar nu i min dvd-samling men vad var det som visades igår egentligen? 95% robotslagsmål, dessutom väldigt snabba scener så detaljrikedomen försvann. Megan Fox däremot...Ja vad säger man.. I tvåan var det väldigt mycket humor. Lite för mycket för att man skulle kunna bibehålla den seriösa tonen. Transformers är ju seriöst om man växt upp med de flexibla plastrobotarna. Vill man göra en seriös version av dessa utomjordiga robotar så tycker jag inte man ger en liten operationsrobot fransk accent heller. Eller gråtande robotar, eller robotar som sätter sin fot i en råttfälla o säger "aj det gör ont" Jag ger den ändå en svag 3a av 5. Sara ville ge den en 1a.
Är du nyfiken på Transformers så nöjd dig med ettan.

Dagens träning
Tog racern via frösvidal till garphyttan. Körde sen 3 ggr upp till Ånnaboda sen 2 ggr i Sanatoriebacken och alla gångerna var det på lätta växlar och högt flås.
 På vägen hem mosade jag på med rätt hög kadens i den svaga motvinden. I slutet av Grävevägen så började väggen närma sig så ett sms till
Martintrampar som jag skulle möta upp i Mellringe för lite jobbsnack att "ta med något med socker. jag är trött" När han dök upp hade han en kall piggelin och en gott & blandat påse. Tack tack!

Ett litet smakprov från dagens, och morgondagens arbetsplats. Ett dagis! Typ 100 frågor i minuten av de små liven :-)

Angående min inledande skamhistoria.. Jag tar privatlektioner i dans av en lagom knäpp (helskön)tidigare tävlingsdansös. Detta gick inte att hålla hemligt för Sara längre men nu kan jag bjuda upp henne på både vals o salsa o mer ska det bli..

Idètorka...Hörs.

Kommentarer
Postat av: Patrik Paulsson

Tråkigt att den var en sådan besvikelse, men jag måste nog gå och se den själv ändå...



Det var stort att dig att gå danskurs, den gesten måste ju Sara uppskatta!



Rörliga höfter är ju bra...på cykeln va... :-)

2009-06-25 @ 09:35:43
Postat av: Alvaro

Hej Ola! Off topic men jag vill be dig om råd. Jag är 177 cm och har ungefär 82 cm långa ben. Vad tror det blir lagom ram för GBB? 19", 17"??? Maila mig gärna på [email protected]

2009-06-25 @ 13:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback