Anfall Kvarntorp

Ibland säger man ju: tänk om jag haft kameran med mig. Idag hade jag mobilen i filmningsläge när Sara fick ett sånt där anfall då stämbanden lägger sig ivägen för andningen.

Igår blev vissa saker inställda så jag och S spontanåkte lite båge. Farsan har ju inte hojtat till om att han vill ha tillbaka sin ögonsten så det var lika bra att passa på. Frövi-mogetorp-Närkes Kil-Billingevägen-Mellringe och sen hem blev det.

Idag körde vi våra mountainbikes till Kvarntorpshögen för lite backträning. Nu är det så att flera delar på den onödigt dyra Focushojen är på upphällningen. Det keramiska vevlagret håller på att ge sig. Tramporna är slut. Rulltrissorna gnisslar och går trögt. Imorgon byts träningen i Ljungstugan mot att ge plasthojen lite service. På väg hem från högen så lossnade nästan vänster vevarm helt så jag fick låna verktyg av nån som bodde längsvägen för att jag skulle kunna ta mig hemåt.
Under själva backträningen gick det väl rätt bra i den 18% branta backen. 6 eller 7 ggr blev det för mig men stackars sara hade ingen bra dag. Hon kände sig begränsad i luftrören redan på vägen dit.
Innan vi åkte hemåt berättade jag och visade de crosscountry drömmar jag har vid den där högen. skulle verkligen bli en av de jobbigaste och mest udda banorna i sverige. Och namnet på tävlingen då? Mördarbacken race? Kvarntorp hillclimb? sophög xc? När vi äntligen kom hem så var hungern jäkligt stor och då är det tur att flera billiga små matställen bara ligger runt hörnet. Billig pasta till oss båda blev det och jag chockade mig själv genom att ta en gorgonzola.

På fredag, midsommarafton, skall jag o jobbarkompismats köra det första riktigt tuffa testet inför fjällmaran. 27 km på bergslagsleden. Start vid Mogetorp och sen mot Ånnaboda. Vi får se hur det går.

Kommentarer
Postat av: Henke

På lördag skulle jag vilja bo Örebro jag också så man kund ehänga med på den där tokigt långa joggingturen ,,,låter sjukt roligt !

Ha det fint och ta det lungt / henke

Postat av: Thomas J

Vilken tid tänkte ni starta? Jag kanske skulle springa och möta er.

/Thomas

2009-06-18 @ 09:11:22
Postat av: cykeltina

Jahaja. Det där ljudet känner man ju igen... Inte kul. Va sa dom på sjukstugan då, sluta cykla börja mata duvor eller? Lyssna inte för mycket på det i så fall. Vet ju var dom sa om mina chanser att nånsin kunna träna seriöst igen för några år sen...



Kram Tina

2009-06-18 @ 14:31:39
URL: http://nyacykeltina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback