Råg i ryggen?



Här hemma finns just nu 4 sorters musli, havrehjärtan, corn flakes, russin, mandel, cashnew, torkade aprikoser, solrosfrön. Oftast finns det oxå rågfras men idag när jag kom hem fanns det inte mkt kvar i paketet. Vem kan det ha varit som lämnar så lite som 8 små rågpuffar?
Jo den lilla husockupanten Sara.

Jag började redan igårkväll med att bli bättre på att fota. Min stortånagel har utan förvarning börjat lossna vilket inte bådar gott inför fjällmaran. Lite äckelbild-varning men det finns säkert nån av er som gillar det oxå.

Efter det skulle jag vara Ernst Kirschsteiger och vara händig. Limma fast en knopp på byrån kan väl inte vara så svårt. Hämta den lilla tuben med Attack-lim. Snabbverkande. Tog av plastpipen men det hade naturligtvis torkat ändå så jag klämde på tuben och då kom allting ut över fingrarna. Snabbt bort till byrån, limma det jag skulle sen var det kört. Limmet hade stelnat på mindre än 1 minut så det blev att dra isär fingrarna jävligt försiktigt. Det sved ordentligt kan jag meddela. Bilden ger ingen rättvisa men ändå. En bild.
 Alla tre satt ihop.

Glömde ta en bild innan vi startade arbetsdagen. Så jäkla glömsk.
rubriken idag kan ha flera betydelser. Så besviken på en släkting nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback