Nöjd utan seger. Nu ska det hejjas & rockas


Det blev ett kämpasilver igår men det var nära jag bröt.

Racerapport
Jo så att...starten går och jag drar inte en meter förrens Killen från lycksele kör lite fel innan en utförskörning. Då sticker jag ned före hann och rör inte bromsarna onödigt mkt. Att köra fort utför är ju liksom gratisfart så väl nere på platten får de tre andra som utgjorde den kvartett som blivit under de första varvet jaga ikapp.
När vi går ut på varv 2 så känner jag att jag inte har de där guldbenen som jag hoppats på för det är lite tungt att bara ligga med på hjul. I den tuffa mördarbacken ser jag hur Gunnar Töjren spänner bågen och börjar köra ifrån oss andra. Jag sladdar sist i kvartetten och blir lämnad ensam oxå. Benen känns blytunga och jag tror att jag brännt mig och opå den riktigt tuffa banan ges ingen chans till återhämtning så jag är färdig att bryta loppet. I en utförkörning på de andra varvet ger jag tecken till Patrik P som står o hejjar att jag ger upp. Gör det klassiska tecknet som en regissör med handen viftande framför halsen.
Ca 200 meter efter det så har Gunnar stuckit iväg men 2an och 3an ser jag ganska nära mig och det ger mig den mentala nytändning jag behöver. Under varvningen till varv 3 så ligger jag på 2ans hjul, han från lycksele, och är glad över att jag inte nöjer mig med det utan faktiskt gör ett ryck oxå. Jag som nästan jämnt är passiv och defensiv provade nu att själv jaga ikapp Gunnar T som på knappt ett varv hade skaffat sig en ledning på 1:17 min. Jag jagade så gott jag kunde men kom aldrig närmare än 47 sekunder. Gunnar vann H30 välförtjänt med ca 2,5 minuter och jag kom då 2a med nästan lika mycket ned till bronsplatsen.

Jag hade sagt innan start till sara att Guld eller silver är jag nöjd med idag så det blev lite firende igår men det riktiga firande blir ikväll med falu-ligan. Öl, skratt, skrock och Guitar Hero väntar.

sitter och lyssnar på speakerns röst nu som ger mig juniorernas xc-lopp som verkar spännande efter ett varv. Ska nog gå ned och hejja lite.

Hej hej hej hej hej

Kommentarer
Postat av: GT

Bra kört ändå, även fast du gick i bryttankar ett tag. Jag var livrädd hela tiden att du skulle komma ifatt. Jag vet din kapacitet och har stor respekt för den. Grattis till silvret även fast jag vet du ville ha guldet.. he he he...



PS: Ber om ursäkt för käftsmällen uppe på krönet!!!!...men som män vi är så får du ge mig en käftsmäll på nästa race!!! ;.)



Kramar från fam Töjren/Grape

Postat av: Mamma Milla

GRATTIS

2009-07-19 @ 12:39:56
URL: http://lillamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback