Nedräkning 1: 8 dagar Nedräkning 2: 1 månad

Skrev för en tid sen om mina nattliga äventyr. Att jag har fragments liknande bilder från natten om att jag fyller på akvariet, sover på soffan, sover på mattan mm. Jag är liksom i en dvala. Sover men ändå vaken. (Låter som en zombie)
Inatt tangerade jag nog allt det där. Jag vaknar mentalt när jag smetar in hakan med rakskum och skall till och raka mig. Klockan är 01:40. har bara ett fragmentminne och det är att jag har svårt att få av korken på rakskummet. Vad säger man?? Puckad!
 
Men det var skönt att vakna upp ryrakad :-)

För nästan ett år sedan, efter SM i Norberg så hängde jag med några ur Falu CK till just Falun för att festa. Det var skitkul. I år blir det ännu enklare då SM går just i Falun och Oscar Ekstam har lockat med Guitar Hero och då kommer jag ju som en golden retriver efter en snygg pudel.
Hoppas det blir lika kul som 2008 då bl.a Nilsson skulle visa ( i en hotellkorridor) hur man stod på händer och vi åkte 4 vuxna (men omogna) karlar på en Eu-moppe mm. Jag har dessutom tänkt att förnedra cross country-specialisten Darvell när festandet har tagit fart.

Under SM-veckan skall jag och Sara bo i samma stuga som Patrik, Maria och Malin. 3 damelit, 1 herrelit och en förslappad gubbe under samma tak och om det skulle intagas vin någon kväll så har jag blivit förvarnad att ta mina hörselskydd från jobbet. De 2 tupparna i den hönsgården kommer inte att få en syl i vädret.

Appropå jobbet.. I dryga 2 timmar idag har jag kört häckklippning och satan vad det tar på ryggen. Sitter härhemma och skall nog fjäska för lite ryggmassage ikväll. Det som oroar mig är att imorgon blir det samma uppgift hela dagen och sen har jag inplanerat högintensiva intervaller  på kvällen. Jo då så att...

Var förbi cykelhandlarn idag för att stansa om mina däck samt införskaffa en pimpdetalj till SM. Ni får snart se..Man vill ju vara snygg.

Jag blev verkligen såld av star wars. Gillar de tre första filmerna grymt så nu när Family guy har gjort en film med Star Wars som grund garvar man ju extra mycket. Här är ett 11 sekunders smakprov.
Vi hörs allihopa.

Idag är det bara en månad kvar till fjällmaran oxå. Hugaliden !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback