Nästan längst ned i källarn


I detta hav av blommande gräs stannade jag, Bombran Bergkvist och Peter K upp för en stunds dokumentation.

Det stod en liten stänkare om Tour de France i Aftonbladet idag. Det var ju väntat då det bara är typ ett av världens största idrottsevenemang sosm startar idag. Stod lite om ett ordkrig mellan Lasse Armstark och Calle saestre. 2 små bilder var oxå inklippta i texten men på Lance och Danilo Diluca. Suck! Nu följer väl 3 veckor av skriverier om hur dopade de är och att de inte har många kroppsdelar som är orginal för det vet ni väl vid det här laget att de är omänskliga de där cyklisterna.

Jag själv är i slutet av nedbrytningen inför de kommande svenska mästerskapen och fick ett grymt pass idag.
Dagens träning
Startade kl 10 och körde banvallen upp mot odlingen mest för att kolla in hur och var de hade asfalterat banvallen. Från Karlslund och nästan halvvägs till Latorp är det nu perfekt för tempokörning. Det var ganska halt i skogen efter nattens regnade så på det första stigpartiet gick Andreas omkull. Han tackade lite senare för sig och höll sig till grusvägarna. Vi tre på bilden ovan körde dock vidare och jag visade en ny stig för de två från Klockhammar rakt upp mot Rusakulan. Tuff stigning alltså som inte ger en enda chans till vila förens man nått plattån nedanför själva utkiksplatsen. Tyvärr så har stigen nästan vuxit igen helt däruppe så jag o matte stannade efter ett tag för att vänta in Peter. Snart kommer han gående. Nästa två bilder är för dig cykelnörd:
  Klicka på bilderna för förstoring. Spana in bakväxeln.
Nu får väl säkert jag skulden för detta då jag ville visa en ny stig...
Dryga 4 timmar nonstop mountainbike vilket borde ha blivit nånstans mellan 8-10 mil och hyffsat med höjdmeter. Mina ben säger det iaf så här kl. 18 på kvällen.
Nu blir det nog inte det tuffa sista nedbrytningspass imorgon som jag hade tänkt. Nä blir nog att nu släppa upp formen.

Han hem och pyssla om hojen och kärleken lite innan ett underbart åskväder brakade loss. Trädgårdsmästaren i mig ler för detta är verkligen vad som behövdes.

Hej på ett tag kära läsare. Nu väntar en lugn lördagkväll.

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Vad har du på ryggen, gubbe?

Postat av: ola

När du har växt till dig får du oxå köra med en bekväm vattenpåse på ryggen där mackor, mazariner, termos, kamera, gps, 1a förband, verktyg, slang, pump mm kan ligga :-)

2009-07-05 @ 20:22:59
URL: http://cykelola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback