Mera droger

Cyklade ju till Kumla igår för att spana in, drömma lite, tänka på höstens cykelcrosstävling. Skulle ta massa ban-bilder. Glömde ju helt bort det men två snygga fika bilder blev det.
njutning till 100%
 Kaffe & en rullad joint är det bästa Martin vet.

Nä som sagt. Inga bilder från Kumla sjön men vi hittade en liten extra slinga som kan bli kanon för publiken och speakern. Finns oxå en möjlighet till att ha en dubbeldepå men jag undrar om den kan bli som på en xc-tävling? Typ som en stor, avlång, inhägnad där man bara kan lägga in sina extra hjul mm. och nå dem från två håll.  Eller om det måste vara två stycken åkbara filer med små markerade "bås" på sidorna samt ett område på några meter emellan de två olika depåerna. Det gör ju att har man bara ett par extra hjul t.ex så kan man ju bara nå dessa från ett håll. Nåja möjligheterna finns ju till båda varianterna men det förstnämda vore så mkt enklare.
Banan blir kortare än förra årets men flera möjligheter till att lägga till extrasvängar finns om varvet skulle gå för fort.

Tänkte gå in och prata med resturangen vid kumlasjön oxå. Klev in på framsidan och märkte hur tyst och nedsläckt det var. Han gå in ca 4-5 meter innan larmet började tjuta. Gick ut igen och blev dåligt uttittad av folk som var där utanför. Var bara att vänta in ägaren och säga sanningen. Det var tydligen så att de kvällen innan hade glömt att låsa entrèndörrn.

Igår handlades det hem en gammal kär drog. Har varit ren länge nu men nu trillade man dit igen. Denna drog är ganska harmlös  men jag blir ju speedad och tjock av den. O`boy!
Gick upp 06:15 idag utan att ha ställt en klocka. Eller det hade jag ju men inte förrens 07:20 men jag kände mig pigg så nu är frukosten avklarad. Ska ut och jogga nu på förmiddagen så tidig frukost var ett måste. Jag o jobbarkompismats siktar på denna sväng: Från mig till venaspåret, över till lillåspåret, in på Klockarängsleden baklänges, sen fortsätta Lillåspåret, vena och hem. Det borde bli ca 23-24 km. Som energi idag ska jag ta med en dubbel snickers.

Hej så länge

Kommentarer
Postat av: martintrampar

O va bra! Knarkpropaganda på en sportblogg. O vad e de för slusk du har fotat, akta så inte lilla damen får kontakt med han.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback