klivit av


Ni förstår kanske att det inte fanns mycket att ställa kameran/mobilen på. Ni får ha översyn med en spik mitt i bilden.
Har suttit och gjort rent tak från mossa idag. Kul första kvarten men sen.... Skönt att man klivit av nu. Jobbet alltså. För dryga 2 veckors semester. Inte direkt semester med vila för fjällmaran och sen direkt till Gotland för
GBB. Där vann jag förra året den fina klockan på bilden. En Certina DS Royal. Den dyraste klockan jag någonsin kommer att äga.

En kort sväng över stan idag resulterade i en fika med två (smått) desperat singeltjejer som spanade på allt och betedde sig som två fulla killar på krogen. Verbalt iaf.
Sen gick jag till zoobutiken för att köpa mera sällskap till Öste. Det gamla sällskapet verkar ha tagit slut. 2 Molly (guppys) blev det men nu ser jag inte till dem. De trycker nog bakom nån kruka.

Läste nyss på SM-mästarens Gunnar Töjrens sida att han såg fram emot att försöka slå mig och världsmästar-uffe under helgens tävlingar. Jag ska göra allt jag kan men har inga större förhoppningar om att kunna fightas då t.ex Gunnar hårdtränar cykel ca 8-11 h i veckan så löptränar jag ca 5-6h i veckan. Han har iofs ett stort mål framför sig. Veteran-VM om en månad. Jag cyklade senast i lördags, ett lugnt pass. Där har ni förutsättningarna men kommer jag trea imorgon är jag supernöjd i getingklassen.
Ikväll är det packning inför resan och imorgon sover vi hos supersnälla Tomas & Ulrika som bor ca 300 meter ifrån motgondagens tävlingsplats. Perfekt. De ska få en present tror jag...
Blir nog ingen uppdatering imorgon men man ska aldrig säga aldrig.
hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback