full rulle med vinkel


Ikväll blir det att pilla ut svarta snorkråkor ur snoken då man slarvade med masken idag.

Förutom att kapa marktegel så slängde vi ut lite gräsmatta oxå. 2 ganska roliga arbetsuppgifter faktiskt.

 Synd att man inte har musik i hörselskydden bara. De höll bara nån månad men de var billiga (JULA-kvalitè) så antennen på dem har inte gjort nån nytta liksom så jag kapade av den med vinkelslipen idag.
 
Dagens träning
Blev lite av ett stresspass med marathonmats efter jobbet. Båda var jäkligt trötta efter vårt OERHÖRT fysiskt krävande jobb så vi skulle jogga lugnt i ca en halvtimme vilket även passade mig bra då löpiintervallerna från igår statt kvar lite i benen. Men vad händer?  Jo utan förvarning höjer han tempo efter ca 15 minuters jogg. Mina ben sa nej men tävlingsmänniskan hängde naturligtvis på utan att säga nått eller ens låta ansträngd. Likadant skedde i en backe ca 10 minuter senare.
Imorgon blir det vila inför den rätt tuffa helgen då det väntar 6x5,5 km cross country på lördagen och 61 km "långlopp" på söndagen. De där sitationsteckena är för att det är 3 varv på en ca 20 kilometers bana vilket inte är normalt för ett långlopp. Sen har jag hört att det varvet påminner mer om en crosscountrybana så... Nja. Men jag skall inte dömma den då jag inte kört den.
Xc-banan ger inte Sara några bra vibbar heller för på den bröt hon nyckelbenet förra året.

hej hopp 

Kommentarer
Postat av: Erik

Det hoppas jag inte att hon gjorde, för denna bana har hon aldrig åkt på. Det är en helt ny bana inne i Södertälje.

2009-07-30 @ 20:05:55
Postat av: ola

Ja just. Helt rätt. Samma tävling var det. Felskrivning av mig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback