Försökt att dopa mig

Sitter här nästan helt mätt efter havregrynsgröten men avnjuter ändå nybakta scones med björnbärsmarmelad tillsammans med björnbärsthè. Men under dagen idag har jag försökt med tyngre grejer..

Började tidigt i förmiddags med en påse Tuttifrutti. Färgglada godisar brukar göra mig helt speedad och hajpad. Ingenting hände. Jag var fortfarande skittrött, både mentalt och fysiskt. Blev nästan förbannad på mig själv efter lunch då jag höll på att somna bakom ratten på motorvägen. Blev ännu ett stopp för en kaffe, en energykick (energibar) och energidrycken Magic. Efter det blev jag äntligen lite, lite piggare men nådde inte upp till normal Ola-standard.
Blir en tidig kväll idag.

Ingenting annat att rapportera egentligen. Ingen träning planerad idag, men imorn. Bjussar istället på en jobb-bild.

Utnyttjar det här med ROT-avdraget och fick fönsterputsning idag. Eller mer seriöst så inkasserade jag en liten skuld. Tack tack iaf. Nu ser vi ut :-)

I stan pågår ju open art. Det är massa konstverk här och där och en del förstår man, en del inte. Häromdagen gick vi över stan och jag glodde ännu en gång på de "ryska" bokstäverna vid slottet men det var då som både jag och Sara förstod det. Det syntes ju där...ser du?


Kramas mera. Ännu mer!

Kommentarer
Postat av: Patrik

Den var klurigt utfunderad!



Lättare att se på bild än i verkligheten kan jag tro!



Man ska lyssna på sitt hjärta...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback