Det droppar...När ska det sluta?

Jag lider av värmen faktiskt. alltså det är ju skitskönt med sommarvärme och grattis till de som har lyckats pricka in lite semester dessa veckor. Det är ju dessutom skönt att man i huvudsak pysslar med cykel för det ger ju lite svalkande fartvind... MEN! Jag lider!

Jag kan ju inte ens sitta still utan att det pärlar sig i pannan och till slut gör ju tyngdlagen sitt och det rinner i ansiktet på mig. Om detta sker på arbetet är det ju skitsamma men nyss satt jag o S på resturang och då känner man sig inte så fräsh längre.
Nu ikväll så har det iaf börjat småskvätta lite. Stundtals kan man kalla det regn. Detta är ju perfekt för den grässådd som jag o Martin har pysslat med på sistonde.

Dagens träning
Det var två tröttna och slitna trädgårdstjänstarbetare som skulle jogga och jaga höjdmeter idag. Redan från början kände han av att han klippt häckar hela veckan och jag kände nog av tidigare träningar för inte gick det så snabbt inte. Vi startade i Ånnaboda, ner vid utkiken, nerför 2003 års SM-bana och ut i mattsa som vi körde neråt tills asfalten började. Där vände vi uppåt, in på SM-banan igen fast på den långa, sega stigningen. Väl uppe körde vi Falkaslingan, kom ut vid storstenshöjden, downhillbanan uppför sen ner en smal stig mot ånnabodasjön. Efter ca 1h 8 min så sstannade vi vid badplatsen och hoppade i. Det var skitskönt. Jag drog bara av mig camelbacken och tröjan medans skor och shorts fick en snabbtvätt.

Somnade en stund på soffan när jag kom hem men sen ringde Sara och ville mötas på stan. På Pitchers blev det sen en stor Hof och deras kalasgoda burgare. Mums!

Hej hopp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback