Dålig uppfinning: Lådvin


EN dag! Ska jag klubba ned Mikael Persbrant och sno hans bil. Jag är ju helt såld på Nissans skönhet. Ta detta stycke t.ex när Allt om motors reporter provkör den:
Det är ljudlöst i kupén. Där jag rullar asfalten fram mot Mantorp Park.
Jag kan inte låta bli att testa att växla med paddlarna på ratten. Saktar ned i vägrenen till nästan noll. Lägger i ettan och plattan i mattan. Med ett motorvrål och med kraft slungas bilen framåt. Med rattreglagen paddlar jag och gasar på. Tvåan, trean...


Den är en riktig sexstegsraket utan avmattning. Den gör nog sina 314 kilometer i timmen utan prut gissar jag och slår av innan olaga.
Det är annat på Mantorp park. På tävlingsbanan där är jag ensam på asfalten och farten fri. Det är bara att gasa och gasa, och låta lådan växla och växla upp och ned. Leta rätt spår och få harmoni i åkandet.

Avundsjuk? Jag? INTE då..

 Daniel, Linnèa, jag och ett jättestort glas Coca-Cola.
Igår var det fullt (!?) ös på Ragnevägen. När jag o S tillfälligt blev villaägare så blev det grillning och lådvin. Så här i kombination med tvätt-tid kl 07-10 känns det som ett jäkla skitvin men det tyckte jag inte igår. Tror jag. :-)
Kycklingspett, korv, rotgrönsaker i ugn, hemmgjort vitlökssmör, glass med krossad dajm på. Mmm..Ingen lade sig hungrig igår kan man ju säga och mat finns till lunchen idag oxå.
Medans Sara sover vidare i Sörby så fick jag alltså cykla hem hit och sköta tvätt men istället för att sova mellan tvättarna så snusksurfar jag en jäkla massa om GT-R...

Hej på ett tag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback