cykelcrossdax?? Någon? Inte? joooee..

Slöar framför MTV med Pimp my ride som alltid går i samma stil. risig bil, ägaren flippar ur när Xibit dyker upp, bilen får 18 tvskärmar, den senaste stereon, ett playstation 3 och sen alltid en sjuk sak. Denna van fick ett spa-badkar.


Har kvar barhänget sen helgen.
Den tunna funktionströjan är en tjej-small. En herr small fladdrar på mig. Har jag krympt eller blir storlekarna bara större och större? Köpte den på rea på Marieberg sist. 2 st för 199kr. Kändes okej.

Löparvecka
Sprang 30 minuter igår, 60 minuter snabbjogg idag. Imorgon vet jag inte om det blir löpintervaller eller om det blir testcykel för siktet denna vecka är verkligen att komma iform inför fjällmaran den 8e augusti. Fan det är ju snart. Jobbarkompismats och jag siktar på ett sista (kanske sista) långpass till helgen. är det försent att köpa nya trailskor denna löning?

Boendesituation
Jag och Saris letar ju ett billigare boende. Vi är väl närmast ett direktbyte då vi har för lite poäng hos ÖBO men igår tog allt en annan vändning. Man kanske skulle köpa en större fastighet med 4 lägenheter i?? Jag och kusinen var iaf och kikade på ett hus för endast 2,9 miljoner. Kul idè och får se vart det slutar.

cykelcross
Ja nu är ju SM förbi och så är nästa sikte, förutom de två målen
Vertex fjällmara och Gotlandbikebattle, vår cykelcrosstävling. Har börjat intensifierat tänkat den på den nu. Planeringen tog vid när den förra tävlingen avslutades men i år skall den ju bli ännu större. Publikmässigt, mediamässigt, ljudmässigt, deltagarmässigt, pengamässigt (både in & ut) Tror verkligen på det här.

Nu skall lite viktigare saker fixas.

Ursäkta utebliven blogg igår. Däckade helt o hållet strax efter kl. 21.

Ja just det...Hade ännu ett nattligt äventyr i förrgår natt. Jag duschade kl. 00:36. Var osäker på om det var sant när jag vaknade så jag kontrollerade om handuken var blöt...
Än så länge håller jag ju kvar mig inomhus..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback